Nejprodávanější Kniha - duben 2019
dům a zahrada

Svého psa nestřílejte - 11%
(5x)
Tato úžasná, jasně srozumitelná a nesmírně užitečná kniha je určena každému, kdo by rád porozuměl nebo změnil chování nějakého živého organismu - ať už jde o štěkajícího psa, hlučného souseda, nepřátelskou kočku nebo vaše vlastní zlozvyky.
dům a zahrada

Svého psa nestřílejte

297 Kč
264 Kč
Psí dominance: Mýtus, nebo skutečnost? - 11%
Kniha Barryho Eatona přináší alternativní pohled na problematiku psí dominance. Autor předkládá čtenářům řadu zajímavých otázek, např. Co přesně se skrývá pod pojmem „psí dominance“?, Skutečně musí majitel psovi dominovat?
dům a zahrada

Psí dominance: Mýtus, nebo skutečnost?

152 Kč
135 Kč
Jakou rostlinu kam zasadit - 14%
(1x)
Zahradníci se často snaží zjistit, jaká rostilna je vhodná pro jejich účely nebo pro specifické místo na zahradě. Naše kniha vám snadno a spolehlivě pomůže vybrat to, co hledáte, přesně podle vašich představ.
dům a zahrada

Jakou rostlinu kam zasadit

297 Kč
255 Kč
Konejšivé signály - 11%
(1x)
Kniha shrnuje veškeré poznatky o konejšivých signálech a naučí čtenáře, jak lépe porozumět psům a jak tyto signály používat při komunikaci s nimi.
dům a zahrada

Konejšivé signály

206 Kč
183 Kč
Podivuhodný svět bonsají
Tato obrazová publikace je užitečným průvodcem pro všechny zájemce o bonsaje. Nastiňuje hlavní historické rysy vývoje bonsají i estetické zásady, podle nichž se tvorba miniaturních stromků už po staletí řídí.
dům a zahrada

Podivuhodný svět bonsají

381 Kč
Pokojové rostliny - 11%
Pokojové rostliny provázejí kulturního člověka po celý život. Vytvářejí kolem něho estetické prostředí, které si sám zvolil a které významně působí na jeho duševní pohodu. Byty a interiéry bez rostlin působí studeně a cize.
dům a zahrada

Pokojové rostliny

269 Kč
239 Kč
Zobrazuji 61 - 70 z 66 položek
<< < 1 .. 5 6 7