Nejprodávanější tituly - duben 2019
sport a fitness

Fitjazz - 11%
(1x)
Fitjazz je moderní taneční směr pro všechny generace především žen – pro studentky, maminky i seniorky. Díky technice jazzového tance ovládnete tělo, díky cvikům kompenzačního bloku zpevníte svaly a zformujete postavu.
sport a fitness

Fitjazz

314 Kč
279 Kč
Open - 20%
(1x)
Mimořádně otevřená výpověď vynikajícího tenisty nedávné minulosti o vlastním životě. Kniha nabízí jedinečný pohled do zákulisí vrcholového tenisu. Je určena pro čtenáře memoárové literatury, pro sportovní, a zvláště tenisové fanoušky.
sport a fitness
Ukázky

Open

248 Kč
198 Kč
Posouvání hranic - 11%
Jak si vybudovat výbušnou sílu a ohromující postavu – pouze s použitím vlastní tělesné váhy
Co vám může poskytnout větší zadostiučinění, než mít opravdu výkonné, funkční a bestiálně silné tělo?
sport a fitness

Posouvání hranic

404 Kč
359 Kč
Rollfit aneb rolujeme a cvičíme s pěnovými válci - 11%
Tato odborně-populární publikace, jejímiž autorkami jsou lektorky s dlouholetou zkušeností v oblasti tělesné výchovy a sportu, je určena odborné i laické veřejnosti, trenérům, lektorkám fitness center, rehabilitačním pracovníkům, učitelům tělocviku.
sport a fitness

Rollfit aneb rolujeme a cvičíme s pěnovými válci

224 Kč
199 Kč
Sportovní masáže - 20%
Sportovní masáž je forma masáže zaměřená na posilování zdravého organismu, udržování kvalitní tělesné a duševní kondice a náležité odstraňování únavy po práci, tréninku, závodech apod.
sport a fitness
Ukázky

Sportovní masáže

186 Kč
149 Kč
Subjektivní vnímání tělesné zátěže - 11%
Monografie se zabývá subjektivně vnímanou námahou při pohybové aktivitě, shrnuje současnou úroveň poznání v této oblasti a uvádí výsledky původního výzkumu.
sport a fitness

Subjektivní vnímání tělesné zátěže

144 Kč
128 Kč
Tenisové drily - 11%
Tato kniha určená jak hráčům, tak trenérům vám ušetří mnoho času a námahy - na jednom místě naleznete přesně to, co potřebujete pro všechny věkové a dovednostní kategorie, pro individuální, i skupinové hodiny.
sport a fitness

Tenisové drily

359 Kč
319 Kč
Jóga ve školce - 11%
Knížka představuje soubor her a inspirací pro pohybové aktivity vycházející z jógy a upravené speciálně pro děti předškolního věku.
sport a fitness

Jóga ve školce

224 Kč
199 Kč
Sport, výkon a metafyzika - 11%

Klíčovým termínem knihy je „zóna“, stav, ve kterém podáváme ty nejlepší – nejen sportovní – výkony. Sportovní psychologie tento pojem skloňuje všemi pády již několik desetiletí. Kniha se však na tento stav dívá netradiční optikou.

sport a fitness

Sport, výkon a metafyzika

269 Kč
239 Kč
Trénink herní přirozenosti - 20%
Podstatou této knihy je přiblížit trenérům sportovních her, koučům, učitelům a v neposlední řadě i rodičům, jak funguje sebeuvědomování při sportovním výkonu a na základě toho nastínit novou cestu, jak postupovat při výchově sportovních talentů.
sport a fitness
Ukázky

Trénink herní přirozenosti

169 Kč
135 Kč
Zobrazuji 61 - 70 z 86 položek
<< < 1 .. 5 6 7 8 9 > >>