Nejprodávanější Kniha nebo Omalovánka - duben 2019
kuchařky

Vaříme a pečeme pro diabetiky - 11%
Skoncujte s nudnými nutričními tabulkami, které vám sužují každodenní život. Teď jste šéfem svého talíře vy! Sestavte si svůj jídelníček zcela podle chuti a nálady....
kuchařky

Vaříme a pečeme pro diabetiky

179 Kč
159 Kč
Velká kniha o kávě - 11%
Kniha je určena i těm, kteří svou první Knihu o kávě mají – obsahuje zcela nové fotografie a mnoho nových informací včetně nových receptů kávových nápojů.
kuchařky
Ukázky

Velká kniha o kávě

719 Kč
639 Kč
Voňavý Inspiromat - 11%
(1x)
Kačku Tichou znají diváci televize z pořadu Snídaně s Novou, kam chodí pravidelně vařit a představovat své recepty. Krom toho se zúčastnila televizní soutěže Master Chef, kde se dostala až do semifinále.
kuchařky

Voňavý Inspiromat

314 Kč
279 Kč
Apetit sezona léto - 11%
Vařte z čerstvého ovoce, zeleniny a bylinek! Ve třetím dílu nové řady kuchařek z kuchyně časopisu Apetit najdete více než 100 receptů na měsíce červen, červenec a srpen. Jako hvězdy v nich září všechny letní suroviny, které tolik milujeme – třešně, m
kuchařky

Apetit sezona léto

359 Kč
319 Kč
Děláme si sami - 11%

Dva žízniví kamarádi, zahradníci Nick Moyle a Richard Hood, uskutečňují revoluci v domácí výrobě alkoholu. Autorská dvojice vás přesvědčí, že vyrábět si vlastní alkoholické nápoje může být překvapivě rychlé, snadné a nenákladné.

kuchařky

Děláme si sami

359 Kč
319 Kč
Guláše a jejich příbuzní - 11%
Soubor receptů doprovází kapitola o přílohách, přísadách a koření a řada cenných praktických rad „jak na to“ a „co dělat když“.
kuchařky

Guláše a jejich příbuzní

143 Kč
127 Kč
Jídlo - Domácí vegetariánské vaření - 11%

Kuchařka dcery Paula McCartneyho Kuchařka plná jednoduchých a chutných pokrmů, které uspokojí jak vegetariány, tak příznivce živočišných produktů. Mary posbírala staré matčiny recepty, zmodernizovala je a vše doplnila fotografiemi.

kuchařky

Jídlo - Domácí vegetariánské vaření

449 Kč
399 Kč
Kuchařka pro mého muže - 11%
Kuchařka pro mého muže je perfektní knihou pro muže, který zatím nemá s vařením mnoho zkušeností (nebo vůbec žádné), ale který se do něj neváhá pustit. Obsahuje skvělé recepty na polévky, hlavní chody, přílohy i sladká jídla.
kuchařky
Ukázky

Kuchařka pro mého muže

449 Kč
399 Kč
Rawmania - 11%
Zajímáte se o zdravou výživu? Pak víte, že raw strava není trendem, který odezní, a že rozhodně není jednotvárná a nudná. Poznejte ta nejlepší jídla, která si tím, že neprošla tepelnou úpravou, zachovala cenné živiny obsažené v ingrediencích.
kuchařky

Rawmania

269 Kč
239 Kč
Rychlovečeře - 11%
(1x)
Pro každého něco a především rychle ve stylu „hned to bude“. A autorka měla při výběru receptů na paměti nejen čas, ale i hloubku naší kapsy, což je nezanedbatelná kvalita sama o sobě.
kuchařky

Rychlovečeře

143 Kč
127 Kč
Zobrazuji 61 - 70 z 109 položek
<< < 1 .. 5 6 7 8 9 .. 11 > >>