Nejprodávanější knihy - duben 2019
světová

Kniha - 74%
(1x)
Hlavním tématem autorova druhého románu Knížka je historie spisovatelovy rodiny a vztahy mezi jeho nejbližšími. Prozaik odhaluje tajemství a osudy tří generací, od druhé světové války přes výjimečný stav až k současnosti.
světová

Kniha

134 Kč
35 Kč
Láska jako z filmu
Máte-li rády romantické komedie, připravte si popcorn, sedněte si na gauč a začtěte se!
světová

Láska jako z filmu

242 Kč
Les mytág
(4x)
Děj románu Les mytág se odehrává v Herefordshiru v Anglii v letech 1946–1948 a sleduje osudy Stevena Huxleyho při objevování tajemného Ryhopského lesa, v němž se zhmotňují podvědomé lidské představy o starých legendách.
světová
Ukázky

Les mytág

250 Kč
Muž bez dechu

Zuří válka, uběhl měsíc od německého debaklu u Stalingradu, Rudá armáda táhne na západ. Do policejního ústředí v Berlíně dolehne zpráva, že u ruského Smolensku byly nalezeny ostatky svázaných a zastřelených polských důstojníků.

světová
Ukázky

Muž bez dechu

358 Kč
Na dno duše

V úchvatném románu o přátelství, vině a pomatení mysli předkládá Ben Dolnick příběh dvou dlouho nerozlučných přátel a tíživého tajemství, které jejich pouto přetrhne a vyšle je na netušeně temnou pouť.

světová
Ukázky

Na dno duše

253 Kč
O krok pozadu
(1x)

Sedmý případ komisaře Wallandera.

Tři mladí lidé si nasadili paruky a kostýmy z osmnáctého století. Slaví slunovrat. Netuší ovšem, že jsou pozorováni.

Muž ve stínu vyčkává. Oslava brzy skončí.

světová

O krok pozadu

305 Kč
Oblaka
Juan José Saer zůstává i v tomto románu věrný své tvůrčí vizi a soustředí zde základní stavební kameny své tvorby: úvahy o času a prostoru, o možnosti zobrazení skutečnosti a o nevěrohodnosti nástrojů – rozum, smysly a paměť.
světová

Oblaka

179 Kč
Ocelová křídla
Komiks Ocelová křídla líčí dramatický útěk slavného „čtyřlístku“ českých letců Josefa Balejky, Viléma Košaře, Josefa Františka a Matěje Pavloviče z nacisty okupované republiky, aby se mohli aktivně účastnit boje za svobodu.
světová

Ocelová křídla

179 Kč
Oddělené duše

Vytáhl meč z pochvy, jeho zuřivost ožila v okamžiku, kdy se rukou dotkl jílce. Ozval se charakteristický zvonivý zvuk a během pár vteřin se k němu seběhli všichni gardisté Prvního kruhu.

světová

Oddělené duše

440 Kč
Ostrov Entry
(6x)
Detektivní román od autora trilogie z ostrova Lewis.
světová

Ostrov Entry

314 Kč
Zobrazuji 971 - 980 z 1000 položek
<< < 1 .. 96 97 98 99 100 > >>