Nejprodávanější tituly - duben 2019
neobyčejné osudy

Ježek v kleci - 11%
Rozsáhlý a unikátní rozhovor, který s Jaroslavem Foglarem vedl v letech 1982 - 1985 Pavel Maurer, pozdější zakladatel restauračního žebříčku Grand Restaurant.
neobyčejné osudy

Ježek v kleci

179 Kč
159 Kč
Jan Masaryk - 20%
Kniha, kterou napsal Masarykův spolupracovník, diplomat Vladimír Vaněk na přelomu čtyřicátých a padesátých let, spojuje osobní svědectví a zaujetí autorovo se snahou o vylíčení objektivního Masarykova životopisu.
neobyčejné osudy
Ukázky

Jan Masaryk

148 Kč
118 Kč
Trnitá cesta géniů - 11%
Po čtenářském úspěchu knihy Vyvolenci bohů...?, vydané v roce 2007 a odměněné Cenou E. E. Kische, doplnil zkušený autor literatury faktu své dílo o další osobnosti.
neobyčejné osudy

Trnitá cesta géniů

179 Kč
159 Kč
Legenda H + Z - 11%
Výpravná publikace přináší výběr toho nejlepšího z cest Hanzelky a Zikmunda po více než padesáti letech, který upravil Miroslav Zikmund. Text doplňuje množství dosud nezveřejněných dokumentů.
neobyčejné osudy

Legenda H + Z

583 Kč
518 Kč
Svědek z cely smrti - 11%
(2x)
Autentický příběh dosud žijícího Bořivoje Bartoníčka, v době německého nacismu studenta a člena českotřebovské odbojové skupiny, který v naprosté izolaci strávil více než čtvrt roku v cele smrti, v těsném sousedství popravčí gilotiny.
neobyčejné osudy

Svědek z cely smrti

295 Kč
262 Kč
Zachráněna v šanghajském ghettu - 11%
(3x)
Unikátní vzpomínky paní Votické, které se podařilo uprchnout před nacismem a která našla záchranu v Japonci spravovaném ghettu v Šanghaji, kde pak ve výjimečném až absurdním prostředí přežila válku.
neobyčejné osudy

Zachráněna v šanghajském ghettu

134 Kč
119 Kč
Endurance - 11%
(3x)
Kniha přináší úplný popis osudu lodi Endurance, která v lednu 1915 zamrzla v ledových polích antarktického Weddellova moře. „Jeden z nejpoutavějších, nejnapínavějších a nejsilnějších příběhů, který kdy kdo četl a bude číst.“ Reinhold Messner
neobyčejné osudy

Endurance

322 Kč
286 Kč
Samuel Fritz - České stopy na březích Amazonky
Kniha přibližuje českému čtenáři život a dílo pátera Samuela Fritze, jednoho z nejváženějších misionářů v dějinách koloniální Ameriky.
neobyčejné osudy

Samuel Fritz - České stopy na březích Amazonky

89 Kč
Zobrazuji 81 - 90 z 88 položek
<< < 1 .. 7 8 9