Nejprodávanější Kniha - květen 2019
česká

Sek a Zula
Příběhy neandrtálských dětí Seka a Zuly, brontosaura Punti, tygříka Drápka, pterodaktyla Inocence a dalších vycházejí ve druhém, opraveném vydání pro pobavení a poučení nové generace malých čtenářů.
česká

Sek a Zula

179 Kč
Slza obrazem
(1x)
Autentická fotokniha skupiny Slza, ve které mají fanoušci kapely poprvé možnost poznat její členy nejen v záři reflektorů, ale i v jejich běžném životě a to díky unikátním fotografiím Jindry Kodíčka, jež jsou doprovázeny biografickými texty.
česká

Slza obrazem

359 Kč
Smrt ve věži
(5x)
Smrt ve věži je vrcholem trilogie (Smrt ve středu 2009, Smrt v sametu 2012) snímající závoj lží a mystifikací, jež halí utajené děje v politice, médiích a celém našem životě od převratu v listopadu 1989 až po dnešek.
česká

Smrt ve věži

314 Kč
Spisy 4 - Texty z časů normalizace
(1x)

Čtvrtý svazek Hrabalových spisů přináší Hrabalovy prózy, mimo jiné Slavnosti sněženek, Krasosmutnění, Harlekýnovy miliony, Autíčko, které jsou součástí 12. svazku SSBH.

česká

Spisy 4 - Texty z časů normalizace

629 Kč
Staré pověsti české pro děti
Kouzelně převyprávěné Staré pověsti české jsou psány současným moderním jazykem, kterému dnešní děti snadno porozumí, a tak, aby je zaujala historie našeho českého národa. Při čtení nejznámějších pověstí se děti nejen poučí, ale také skvělé pobaví.
česká

Staré pověsti české pro děti

251 Kč
Šlápoty
Vzpomínková kniha Jiřího Čáslavského, bratra Karla Čáslavského, populárního filmového historika.
česká

Šlápoty

178 Kč
Tohle je skutečnost
(1x)
Úplný soubor básnického a povídkového díla pozoruhodné české spisovatelky, dcery novinářky Mileny Jesenské a architekta Jaromíra Krejcara, autorky knihy „Adresát Milena Jesenská".
česká

Tohle je skutečnost

313 Kč
Tradiční česká zima - Josef Lada
Rádi byste dětem vyprávěli o českých tradicích? V této knize vám přiblížíme nejen ty nejznámější svátky, zvyky a obyčeje, ale také zde najdete známá lidová říkadla, pořekadla, pranostiky i oblíbené koledy.
česká

Tradiční česká zima - Josef Lada

269 Kč
Týpci
(3x)
Akční komedie Týpci nás přenese do druhé poloviny devadesátých let dvacátého století. Krachující vztah s modelkou a osobní tragická zkušenost vedou hlavního hrdinu k útěku do země-nezemě a k novému životnímu startu.
česká
Ukázky

Týpci

178 Kč
Umina verze
(1x)
Román Emila Hakla předjímá to, k čemu technověda směřuje již delší dobu – výrobu umělého člověka. Frankensteinovská touha lidstva je zde naplněna v ryze amatérských podmínkách.
česká

Umina verze

260 Kč
Zobrazuji 991 - 1000 z 1000 položek
<< < 1 .. 98 99 100