Nejprodávanější Kniha - květen 2019

Průvodce stalinistickou Prahou 1948 - 1956
Kniha koncipovaná jako historický průvodce zavede čtenáře na místa spojená s komunistickou represí proti občanům Československa.

Průvodce stalinistickou Prahou 1948 - 1956

716 Kč
Předzpěv k Andělskému pozdravení
Charakteristickým rysem modlitby růžence je opakování stejných slov. Může nám tato modlitba pomoci setrvat v Boží přítomnosti? Otec Jeroným se růženec modlil po mnoho let a získaná zkušenost ho vedla k napsání krátkého „předzpěvu“.

Předzpěv k Andělskému pozdravení

107 Kč
Radikální otevřenost
Kim Scottová přichází po bohatých zkušenostech s vedením týmů v Silicon Valley s novým pojetím efektivního managementu – radikální otevřeností. Svěže napsaná kniha je návodem pro lídry, manažery nejrůznějších úrovní ...

Radikální otevřenost

359 Kč
Raketa 15
(1x)
V tomto čísle si pořádně zapátráte. Dozvíte se, kdo je to detektiv a jak pracuje, jaké vědecké disciplíny využívá Scotland Yard nebo co je to alibi.
Ukázky

Raketa 15

89 Kč
Rokovy výlety do historie
Kniha je zajímavou kombinací současnosti a minulosti. Jednou linií jsou kouzelné výlety hlavního hrdiny Roka do různých historických epoch, kdy se seznamuje se životem na dvorech nejslavnějších panovníků v dějinách...

Rokovy výlety do historie

179 Kč
Rudý hladomor
(1x)
V roce 1929 Stalin zahájil proces zemědělské kolektivizace, která se v podstatě stala druhou ruskou revolucí.

Rudý hladomor

432 Kč
Ruzká klazika
(1x)
Vtipný, inteligentní a provokativní soubor parafrází klasiky ruské literatury od autora kultovního komiksu Rudo.

Ruzká klazika

221 Kč
Sama sebou
(6x)

Louisa Clarková z bestellerů Než jsem tě poznala a Život po tobě se vrací v novém románu Jojo Moyesové! A hodně toho ví…

Tak například ví, jak daleko je z jejího nového domova v New Yorku do Londýna, kde žije její přítel Sam.

Sama sebou

341 Kč
Samomluvy Miroslava Macka
Miroslav Macek vypráví s gustem, moudře a vtipně, kouzelnou poetickou češtinou o svém dětství, rodičích, prarodičích, studiích, svých láskách, manželkách i dětech a pochopitelně i o dobrém jídle a pití, jak to jen gourmet umí.

Samomluvy Miroslava Macka

26 Kč
Sběratel trofejí
Pozoruje a vyčkává... A počítá. Každý z nich uchovává ve formaldehydu, aby se uchoval. Každý prst znamená jednu oběť, mučenou a zabitou. Srdce vyřízlá z hrudi a místo nich vložený symbol konkrétní zrady. A každý týden přibude nová trofej.

Sběratel trofejí

359 Kč
Zobrazuji 991 - 1000 z 1000 položek
<< < 1 .. 98 99 100