Nejprodávanější tituly - květen 2019
film

Bohemian Rhapsody
Film Bohemian Rhapsody je oslavou rockové skupiny Queen, jejich hudby a především Freddieho Mercuryho, který svou tvorbou i životem vzdoroval všem myslitelným stereotypům, díky čemuž se stal jedním z nejvýraznějších umělců na světě.
film

Bohemian Rhapsody

359 Kč
Voda pro slony
Držitelé Ceny Akademie® Reese Witherspoon a Christoph Waltz se společně a Robertem Pattinsonem představují ve výpravném příběhu o zakázané lásce, který byl natočen na motivy proslulého bestselleru Sary Gruen.
film

Voda pro slony

89 Kč
Selský rozum

Téměř tříletý sběr materiálu na českém venkově, zkoumání toho, jakými tématy žijí zemědělci a podnikatelé v této oblasti, jak a proč fungují dotace, proč se pěstují některé plodiny více a jiné méně a proč v posledních letech ubylo chovů zvěře.

film

Selský rozum

89 Kč
Miss Hanoi
V malém příhraničním městě je silná vietnamská komunita. Ve městě byla před čtyřmi lety zavražděna vietnamská dívka Hien, krátce poté, co vyhrála okresní soutěž krásy. Jejím vrahem byl nezletilý Jan Polanský.
film

Miss Hanoi

89 Kč
Mladý gangster

Film Mladý gangster vypráví působivý skutečný příběh dělníka a jeho dospívajícího syna, Ricka Wershe Jr., který se stal tajným policejním informátorem a později drogovým dealerem, aby nakonec skončil na doživotí ve vězení.

film

Mladý gangster

89 Kč
Sněhová královna: V zemi zrcadel
Mocný král Harald ztratil téměř celou rodinu kvůli kouzlům Sněhové královny, a tak začne hledat cestu, jak by mohl zničit magii na celém světě. Pomocí lsti se mu podaří uvěznit všechny kouzelníky v zemi zrcadel.
film

Sněhová královna: V zemi zrcadel

89 Kč
Tři billboardy kousek za Ebbingem
Mildred Haynesové (Frances McDormand) zavraždili dceru. A protože se vyšetřování už několik měsíců bezvýsledně vleče, rozhodne se jednat. U vjezdu do města vylepí na tři billboardy velmi kontroverzní vzkazy adresované váženému šéfovi místní policie.
film

Tři billboardy kousek za Ebbingem

269 Kč
Tvář vody
(1x)
Příběh jako z jiného světa zasazený do Ameriky šedesátých let a odehrávající se na pozadí studené války.
film

Tvář vody

269 Kč
T2 Trainspotting
Na počátku byla příležitost... a pak přišla zrada. Uplynulo dvacet let. Mnohé se změnilo, ale stejně tak zůstalo mnohé při starém. Mark Renton (Ewan McGregor) se vrací na jediné místo, které mu kdy bylo domovem.
film

T2 Trainspotting

179 Kč
Legendy staré Prahy
Animovaný seriál o působivých pražských legendách. Nechte se fascinovat světem dávných tajemných příběhů, které se možná skutečně staly...
film

Legendy staré Prahy

179 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 11 položek
1 2 > >>