Nejprodávanější tituly - květen 2019
sport a fitness

Škorpilova škola běhu - 11%

V roce 2014 oslaví nestor českého běhání a zakladatel Běžecké školy Miloš Škorpil šedesátku. Trenér a specialista na dlouhé běhy se proto rozhodl podělit se s námi o svou životní vášeň – běh.

sport a fitness

Škorpilova škola běhu

314 Kč
279 Kč
Učím se jógu - 11%
Učím se jógu je jeho první svazek věnující se základním ásanám, u nichž jsou vždy popsány jejich jednodušší i složitější varianty.
sport a fitness

Učím se jógu

259 Kč
230 Kč
Didaktika plavání - 11%
Publikace, kterou připravil kolektiv autorů z katedry plaveckých sportů Fakulty tělesné výchovy a sportu Univerzity Karlovy, je určena pro posluchače studijních oborů tělesná výchova a sport a pro zájemce o plaveckou výuku.
sport a fitness

Didaktika plavání

297 Kč
264 Kč
Historie židovské kopané - 11%
Kniha popisuje podrobně vznik a činnost Židovského fotbalového svazu (včetně mezižupních a mezisvazových utkání).
sport a fitness

Historie židovské kopané

404 Kč
359 Kč
Stolní tenis - 11%
Kniha shrnuje teoretické základy pro zvládnutí optimální úderové a pohybové techniky stolního tenisu a principy při zatěžování hráčů v systematickém tréninku.
sport a fitness

Stolní tenis

359 Kč
319 Kč
Aštánga jóga - 11%
Aštángajóga je ladná, atletická forma jógy, která v posledních letech získala celosvětovou popularitu. Autorka, detailně obeznámená s historií i tradicí aštángajógy, objasňuje způsoby, v jakých se jógová filozofie promítá do každodenního života...
sport a fitness

Aštánga jóga

385 Kč
342 Kč
Čistič - Pozor, píská Milan Minář - 11%
Každý hokejový fanoušek zná jeho přísný výraz. Milan Minář patřil téměř 20 let k nejlepším českým rozhodčím. Pískal na 5 mistrovstvích světa, v hokejové extralize odřídil, převážně jako profesionál, 755 utkání.
sport a fitness

Čistič - Pozor, píská Milan Minář

224 Kč
199 Kč
Posilování kloubní kondice - 11%
Kniha o centračně-stabilizačním posilování, jež se od „svalové“ koncepce prezentované v autorově předešlém bestselleru Tvarování těla pro muže a ženy liší ve výběru i technickém provedení, zejména u cviků na páteř.
sport a fitness

Posilování kloubní kondice

628 Kč
558 Kč
Žijte jógu - 11%
Dvě CD, které namluvil Václav Krejčík, instruktor powerjógy a jógy, jehož zájem o jógu je založen na svobodě a neomezenosti. Součástí produktu je plakátek pozic.
sport a fitness

Žijte jógu

269 Kč
239 Kč
Jóga - sestavování lekcí - 11%
Skoro 70 kompletních sestav pro cvičení podle ásan, skupin cvičících, čaker a ajurvédy! Kompletní průvodce plánováním a sestavováním úspěšných lekcí jógy pro začátečníky, středně pokročilé i pokročilé studenty.
sport a fitness

Jóga - sestavování lekcí

531 Kč
472 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 98 položek
<< < 1 2 3 4 .. 10 > >>