Nejprodávanější tituly - květen 2019
psi

Vystavování je hra - 11%
Máme pro vás ty nejlepší průvodce – Michaelu Čermákovou, zkušenou vystavovatelku i posuzovatelku, a Františka Šustu, známého trenéra zvířat.
psi

Vystavování je hra

269 Kč
239 Kč
Nosework - Práce i zábava nejen pro psí nos - 11%
Obrovskou výhodou noseworku je, že je vhodný pro všechny psy a v případě vhodného nácviku všechny psy ohromně baví. S noseworkem často začínají lidé, kteří mají psa staršího a kvůli věku či zdravotnímu stavu se s ním nemohou věnovat jiným sportům.
psi

Nosework - Práce i zábava nejen pro psí nos

269 Kč
239 Kč
Oblečky a doplňky pro psy - 11%
Kabátky, obojky, polštářky, svetříky i milé zábavné hračky. Vybavte svého čtyřnohého miláčka originálními doplňky, které mu sami uháčkujete nebo upletete.
psi

Oblečky a doplňky pro psy

224 Kč
199 Kč
Psi – příruční atlas - 11%
Přehledný a praktický atlas psů, upravený v menším „cestovním“ formátu, klade důraz na české prostředí a zahrnuje tradiční osvědčená plemena, popisuje podrobně vlastnosti psů a uvádí tipy na výcvik i zkušenosti českých chovatelů.
psi

Psi – příruční atlas

269 Kč
239 Kč
Tellington TTouch pro psy - 11%
Tato metoda přináší do vztahu mezi člověkem a psem důvěru, podporuje vzájemnou spolupráci a má příznivý vliv na zdraví a mentální schopnosti psa.
psi

Tellington TTouch pro psy

269 Kč
239 Kč
Běhej se psem - 11%
Kompletní průvodce světem společného běhání se psy.
psi

Běhej se psem

332 Kč
295 Kč
Se psem mě baví svět - 11%
Ahoj, jsem pes, narodil ses pro mě, pro mé potěšení, hry, ochranu a také jako můj soukromý kuchař, řidič, uklízeč a mazlič.
psi

Se psem mě baví svět

269 Kč
239 Kč
Sušenky pro psy - Nejlepší recepty na rozmazlování - 11%
Chcete svého pejska opravdu hýčkat? Pak ho překvapte vlastnoručně připravenými a doma pečenými psími pamlsky. Ještě nikdy nebylo mlsání tak zdravé. Všechny sušenky jsou z těch nejlepších surovin a neobsahují sůl, cukr, barviva a konzervační látky.
psi

Sušenky pro psy - Nejlepší recepty na rozmazlování

143 Kč
127 Kč
Čivava - 11%
Čivavy peláší, vyskakují, řádí – zkrátka překypují energií a radostí ze života. Nejmenší psi světa se také rádi učí, jsou přítulní a přitom ostražití, takže nepodlehnout jejich kouzlu je velmi těžké. V nepatrném tělíčku se skrývá velká psí osobnost.
psi

Čivava

224 Kč
199 Kč
Rambo na vodítku - 20%
Srozumitelně vyložené důvody, v čem spočívá mechanismus agresivního chování, jaké jsou jeho projevy a nabídka konkrétních návodů, jak a co trénovat, aby si pes a jeho majitel společné vycházky konečně užívali v pohodě.
psi
Ukázky

Rambo na vodítku

186 Kč
149 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 29 položek
<< < 1 2 3 > >>