Nejprodávanější Kniha nebo Omalovánka - květen 2019
psi

Psi – příruční atlas
Přehledný a praktický atlas psů, upravený v menším „cestovním“ formátu, klade důraz na české prostředí a zahrnuje tradiční osvědčená plemena, popisuje podrobně vlastnosti psů a uvádí tipy na výcvik i zkušenosti českých chovatelů.
psi

Psi – příruční atlas

269 Kč
Tellington TTouch pro psy
Tato metoda přináší do vztahu mezi člověkem a psem důvěru, podporuje vzájemnou spolupráci a má příznivý vliv na zdraví a mentální schopnosti psa.
psi

Tellington TTouch pro psy

269 Kč
Běhej se psem
Kompletní průvodce světem společného běhání se psy.
psi

Běhej se psem

332 Kč
Se psem mě baví svět
Ahoj, jsem pes, narodil ses pro mě, pro mé potěšení, hry, ochranu a také jako můj soukromý kuchař, řidič, uklízeč a mazlič.
psi

Se psem mě baví svět

269 Kč
Sušenky pro psy - Nejlepší recepty na rozmazlování
Chcete svého pejska opravdu hýčkat? Pak ho překvapte vlastnoručně připravenými a doma pečenými psími pamlsky. Ještě nikdy nebylo mlsání tak zdravé. Všechny sušenky jsou z těch nejlepších surovin a neobsahují sůl, cukr, barviva a konzervační látky.
psi

Sušenky pro psy - Nejlepší recepty na rozmazlování

143 Kč
Čivava
Čivavy peláší, vyskakují, řádí – zkrátka překypují energií a radostí ze života. Nejmenší psi světa se také rádi učí, jsou přítulní a přitom ostražití, takže nepodlehnout jejich kouzlu je velmi těžké. V nepatrném tělíčku se skrývá velká psí osobnost.
psi

Čivava

224 Kč
Jak to ten pes myslí?

Kniha Jak to ten pes myslí? poskytuje čtenářům solidní základ pro budování promyšleného a zdravého vztahu s jejich psem, založeného na upřímné a jasné komunikaci – vyjádření záměru, přijetí zprávy a adekvátní odezvě.

psi
Ukázky

Jak to ten pes myslí?

269 Kč
Jezevčík
Tato knížka vám poskytne informace o všem důležitém, co byste měli vědět o výběru, péči a výchově jezevčíka. Dozvíte se, jak psa správně krmit i jak pečovat o jezevčíka s nadváhou.
psi

Jezevčík

116 Kč
Německý ovčák
Chovejte německé ovčáky s láskou a porozuměním. Odborník na slovo vzatý vás srozumitelným způsobem zasvětí do správného chovu i výchovy německého ovčáka. Seznámí vás s důležitými poznatky chovatelů, instruktorů a zvěrolékařů.
psi

Německý ovčák

116 Kč
Přírodní léčba pro psy a kočky  A - Z

Přírodní léčba pro psy a kočky A-Z je snadno použitelný průvodce pro domácí péči o zvířata.

psi

Přírodní léčba pro psy a kočky A - Z

269 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 27 položek
<< < 1 2 3 > >>