Nejprodávanější tituly - květen 2019
stavba a úpravy

Architektura moderních zahrad - 11%
Kniha osloví čtenáře praktičností a komentovanými návody, a to včetně prostorových zobrazení zahrady v různých fázích vývoje - jak v průběhu roku, tak i po letech.
stavba a úpravy

Architektura moderních zahrad

584 Kč
519 Kč
Moderní dřevostavba - 11%
Jaká jsou pozitiva a negativa dřevostaveb? Na tuto otázku Vám odpoví jeden z našich předních odborníků Martin Růžička.
stavba a úpravy

Moderní dřevostavba

296 Kč
263 Kč
Nápady do zahrady - 20%
Vyzkoušejte si jednoduché postupy na výrobu pergoly, dětské houpačky, zahradního stolu nebo jen krmítka a budky pro ptáky. Návody jsou jednoduché a zdokumentované na fotografiích krok za krokem. Při troše zručnosti je zvládne opravdu každý.
stavba a úpravy
Ukázky

Nápady do zahrady

161 Kč
129 Kč
Rekonstrukce chalupy - 20%
V knize určené chatařům a chalupářům je shrnuta řada zkušeností z budování a údržby víkendového stavení. Někomu se mohou hodit rady jak ušetřit peníze využitím menších i větších nápadů a „zlepšováků".
stavba a úpravy
Ukázky

Rekonstrukce chalupy

212 Kč
170 Kč
Rekonstrukce elektroinstalace - 20%
Publikace řeší jednotlivé postupy a prvky, které je při práci nutné použít zejména z hlediska stavby a rekonstrukce. Zahrnuje mimo jiné základní pokyny pro kladení vedení a montáž přístrojů.
stavba a úpravy
Ukázky

Rekonstrukce elektroinstalace

144 Kč
115 Kč
Umíme si vytvořit domov? - 11%
(2x)

Kniha známého autora o tom, jak si vytvářet domov, o vztazích smyslového a duchovního světa, o meditaci i vztazích mezi rodiči a dětmi. Knihu doprovázejí fotografie Hany Rysové.

stavba a úpravy

Umíme si vytvořit domov?

250 Kč
222 Kč
Dřevěné fasády - 20%
Kniha se zabývá praktickými zásadami projekce, konstrukce a realizace dřevěných fasád a je určena praktikům, stavebníkům a zájemcům o výstavbu a rekonstrukci fasád rodinných domů i veřejných staveb.
stavba a úpravy
Ukázky

Dřevěné fasády

229 Kč
183 Kč
Zděné a kachlové sporáky - 20%
V první části knihy naleznete návod na snadnou instalaci tzv. stolového sporáku, druhá část se podrobně věnuje stavbě klasického kachlového sporáku s vyvýšenou částí, v poslední části knihy se čtenář dozví jak diagnostikovat a opravit závadu.
stavba a úpravy
Ukázky

Zděné a kachlové sporáky

149 Kč
119 Kč
Pokojové rostliny - 11%
Pokojové rostliny provázejí kulturního člověka po celý život. Vytvářejí kolem něho estetické prostředí, které si sám zvolil a které významně působí na jeho duševní pohodu. Byty a interiéry bez rostlin působí studeně a cize.
stavba a úpravy

Pokojové rostliny

269 Kč
239 Kč
Skalničky v moderní zahradě - 20%
Publikace je věnována zejména začínajícím milovníkům skalniček, kterým by měla usnadnit orientaci v širokém sortimentu. Nicméně i zkušení pěstitelé zde mohou nalézt nové inspirace a třeba se i seznámit s druhy, se kterými ještě zkušenosti nemají.
stavba a úpravy
Ukázky

Skalničky v moderní zahradě

271 Kč
217 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 23 položek
<< < 1 2 3 > >>