Nejprodávanější tituly - květen 2019
užitková zahrada

BIO je naše cesta
Proč se rozhodli pro cestu BIO? Jak žijí? A jsou šťastní v tom, co dělají? V životě? Splnil se jim jejich sen nebo by to chtěli jinak? Všechny tyto otázky spolu souvisí a skoro na všechny tady dostanete odpověď.
užitková zahrada
Ukázky

BIO je naše cesta

116 Kč
Tao zeleninové zahrady - 11%
V knize se autorka zabývá praktickými metodami i hlubší podstatou zahradničení. Deppe se zaměřuje na některé nejoblíbenější zeleniny domácích zahrad – rajčata, fazole, hrách a listovou zeleninu.
užitková zahrada

Tao zeleninové zahrady

322 Kč
286 Kč
Velká kniha zahradničení pro děti
Víte, jak správně zasadit ředkvičky? Kdy sklidit dýně a jaké při tom všem použít nářadí? Každé z ročních období zahradníkovi přináší nové výzvy. Proto je tu praktická Velká kniha zahradničení pro děti.
užitková zahrada

Velká kniha zahradničení pro děti

359 Kč
Výhonky a mikrozelenina - 20%
(1x)
Skvělé rady a návody, jak na to, abyste už za pár dní měli po ruce chutný potravinový doplněk, vhodný do salátů, polévek, na sendviče, do müsli či do koktejlů.
užitková zahrada
Ukázky

Výhonky a mikrozelenina

271 Kč
217 Kč
Hnojení půdy a kompostování v zahradě - 11%
Možná vás už napadla otázka, proč sousedovi tak krásně zahrádka prospívá a vám ne. Tento stav může mít mnohé příčiny. Může to být špatný výběr rostlin pro vaše stanoviště, na živiny chudá půda nebo nedostatečná ochrana před chorobami a škůdci.
užitková zahrada

Hnojení půdy a kompostování v zahradě

152 Kč
135 Kč
Zelené koření - 11%
Kniha o koření, napsaná Ing. Dagmar Lánskou, s názvem Zelené koření pěstované i plané by měla mít v názvu ještě ... a jeho použití v kuchyni. Kniha obsahuje výběr asi stovky nejpoužívanějších rostlin pěstovaných či sbíraných ve volné přírodě.
užitková zahrada

Zelené koření

449 Kč
399 Kč
Bylinková zahrádka - 11%
Autor, zkušený zahradník, se s vámi podělí o všechny zkušenosti, které pěstováním bylinek získal. Dozvíte se vše o přípravě půdy, minerálních a organických hnojivech, úpravě záhonu, zalévání, nákupu semen či sadby a o každodenní péči o rostliny.
užitková zahrada

Bylinková zahrádka

359 Kč
319 Kč
Pěstujeme révu vinnou - 14%
Ve druhém vydání se zaměřil autor na aktualizaci a novinky ve výživě, hnojení a ošetřování révy vinné, uvádí nové odrůdy zapsané ve Státní odrůdové Knize ČR.
užitková zahrada

Pěstujeme révu vinnou

176 Kč
151 Kč
Biozahrada - Praktická příručka - 11%
Přírodní pěstování ovoce a zeleniny nejen přináší na náš stůl o mnoho chutnější jídlo než je zvykem; vede nás také ke kořenům naší existence a umožňuje nám zcela bezprostředně poznávat smysl našeho života.
užitková zahrada

Biozahrada - Praktická příručka

179 Kč
159 Kč
Jak vypěstovat květnatou louku - 20%
Květnatá louka je domácím, přírodě blízkým porostem. Nabízí alternativu pro ty, kteří více než o často sekaný trávník stojí o pestrý a druhově různorodý prostor k odpočinku v přírodě.
užitková zahrada
Ukázky

Jak vypěstovat květnatou louku

127 Kč
102 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 22 položek
<< < 1 2 3 > >>