Nejprodávanější Kniha - květen 2019
romány

Anežka
(6x)
Čtenáři se v románu Viktorie Hanišové skýtá až bolestně obyčejný pohled do od samého počátku narušeného vztahu matky a dcery, pochroumaného maloměšťáckou ustaraností jedné a nemožností vymanit se z klece stereotypů druhé.
romány
Ukázky

Anežka

314 Kč
Sama sebou
(5x)

Louisa Clarková z bestellerů Než jsem tě poznala a Život po tobě se vrací v novém románu Jojo Moyesové! A hodně toho ví…

Tak například ví, jak daleko je z jejího nového domova v New Yorku do Londýna, kde žije její přítel Sam.

romány

Sama sebou

386 Kč
A nezapomeň na labutě!
(2x)
Autor v románovém zpracování zachycuje skutečné osudy žen odvlečených po druhé světové válce do sovětského gulagu z různých koutů střední Evropy, přičemž jeho protagonistka Irena Kalaschová pochází z Československa.
romány

A nezapomeň na labutě!

357 Kč
Panství Farleigh
(1x)

Rodina rozdělená válkou. Zrádce v jejich středu.

Do života lorda Westerhama a jeho pěti dcer zasáhne druhá světová válka, když se na jejich panství Farleigh zřítí parašutista. Rodinný přítel a agent MI5 Ben Cresswell má prověřit, zda byl muž něm

romány

Panství Farleigh

332 Kč
Běh života s úsměvem
Život je cesta protkaná příběhy. Veselými, smutnými i úplně obyčejnými. Autorka s humorem, nadsázkou a nadhledem popisuje životní pouť od dětských krůčků po kroky zralé ženy. V knize se tak setkáváme se situacemi, které prožívá každý z nás. Ztrácíte trpělivost se svými dětmi?
romány

Běh života s úsměvem

224 Kč
To prší moře
(3x)
Napínavé psychologické drama jedné zdánlivě obyčejné rodiny, ve kterém autorka umožní čtenáři nahlédnout do křehkých duší, osudů a životů, které jsou tak podobné těm co žijeme.
romány

To prší moře

332 Kč
Pro nedostatek důkazů
(1x)
Tématem románu Pro nedostatek důkazů, jehož autorem je jeden z největších současných italských spisovatelů Claudio Magris a který už vyšel v překladech v mnoha zemích, jsou války všech dob a ve všech koutech světa.
romány
Ukázky

Pro nedostatek důkazů

332 Kč
Sanatorium Tworki
Román Sanatorium Tworki (1999) se odehrává během dvou válečných let 1943–1944 a jeho hrdiny jsou mladý básník Jurek, účetní Sonia a skupinka jejich přátel, kteří se schovávají před útrapami války v psychiatrické léčebně v Tworkách...
romány

Sanatorium Tworki

206 Kč
Spolubydlící - 35%
(2x)
Když svatbou vztah nekončí, ale teprve začíná… Holland Bakkerová má byteček na Manhattanu, nenáročnou asistentskou práci v divadle a touhu stát se spisovatelkou. Už šest měsíců ale nenapsala ani řádku...
romány

Spolubydlící

52 Kč
34 Kč
Panenky z ráje
Srdceryvný příběh egyptských dívek žijících v muslimské rodině, kde být ženou znamená mlčet, bez nároku na vlastní názor či přání dodržovat zaběhnuté zvyky a plnit vůli mužů.
romány

Panenky z ráje

314 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 55 položek
<< < 1 2 3 4 .. 6 > >>