Nejprodávanější hudba - květen 2019
pop

Sexy exity
Úspěšný hitmaker a kytarista Xindl X vydává své nové album Sexy exity, jehož příchod avizovaly již singly Věčně nevěrná (duet se Sabinou Křovákovou ze stejnojmenného filmu) nebo Byznys.
pop

Sexy exity

269 Kč
The Best Of 1980 - 1990
Tento výběr mapuje, jak je již z názvu patrno, kariéru skupiny v letech 1980-1990, tj. jejich tzv. klasické kytarové období, které bylo završeno zpola živým albem 'Rattle And Hum'. Album podporuje nový single 'The Sweetest Thing'.
pop

The Best Of 1980 - 1990

1 061 Kč
V Rudolfinu
Michal Hrůza u příležitosti svého dvacetiletého působení na hudební scéně uspořádal unikátní koncert složený z největších svých hitů v aranžmá obohaceném o symfonické nástroje a sbor.
pop

V Rudolfinu

269 Kč
XXIV. Magic
Třetí album populárního zpěváka Bruna Marse.
pop

XXIV. Magic

476 Kč
Diamonds
Legendární britský zpěvák, klavírista a hudební skladatel Elton John, jehož odkaz se vryl do hudebního, módního i zábavního průmyslu, vydává ultimátní kolekci svých největších hitů pod názvem Diamonds.
pop

Diamonds

404 Kč
Kavárna de Luxe
Album Kavárna de Luxe nabízí jedenáct různých hudebních pohledů na skladby z alba Sex nad Sport? Never!
pop

Kavárna de Luxe

296 Kč
Krásnej dar
Ivan Hlas se vrátil k těm svým písním, které zapadly. Mnoho skladeb, které napsal v 90. letech, totiž zastínily ty mediálně viditelnější, a mnohé drahokamy zůstaly neprávem opomenuty. Nadešla vhodná chvíle se k nim vrátit a tak spolu se svými souputníky Norbim Kovácsem a Olinem Nejezchlebou vybral písně, kterých si cení.
pop

Krásnej dar

242 Kč
A Head Full Of Dreams
Sedmá studiová deska kapely. Žádná nahrávka Coldplay nenabídla tolik hostů jako A Head Full Of Dreams. Kapelu doprovázejí zpěvačky Beyoncé a Tove Lo, Noel Gallagher nebo šestašedesátiletá soulová zpěvačka Marry Clayton, kterou znají příznivci Rolling Stones z duetu Gimme Shelter s Mickem Jaggerem.
pop

A Head Full Of Dreams

791 Kč
Čecháček Made
Xindl X se rozhodl ke kroku, který v Čechách ještě nikdo neudělal. Protože vystupuje nejen se svou kapelou, ale i jako sólový písničkář s kytarou, rozhodl se celé nové album vydat v obou těchto polohách.
pop

Čecháček Made

269 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 19 položek
<< < 1 2