Nejprodávanější audioknihy ke stažení - květen 2019
detektivky

Nesmírný - 20%
(2x)

Oddělení Q znovu v pohotovosti. Šéfa oddělení Q Carla Morcka vyruší při obvyklém ranním šlofíku v práci telefon. Požádá ho o pomoc kolega z Bornholmu, ale Carl odmítne. O několik hodin později za to ponese následky...

detektivky
Ukázky

Nesmírný

339 Kč
271 Kč
O krok pozadu - 20%
(1x)
Jak dohnat temný stín ve stopách zavražděného kolegy? Netradiční oslava slunovratu v maskách a kostýmech z osmnáctého století má neslavný konec – trojice mladých lidí, která se jí zúčastnila, je pohřešovaná.
detektivky
Ukázky

O krok pozadu

329 Kč
263 Kč
Počátek - 20%
(6x)
Ať jsi kdokoli. Ať věříš čemukoli. Všechno se brzy změní. Fantasticky vynalézavý román od nejpopulárnějšího autora thrillerů na světě.
detektivky
Ukázky

Počátek

449 Kč
359 Kč
Žena v okně - 20%
(1x)
Anna Foxová žije sama, uzavřená ve vlastním světě. Ze svého domu nevychází, dny tráví popíjením vína, sledováním starých filmů… a špehováním sousedů. Jednoho dne se do domu přes ulici přestěhují Russellovi, na pohled normální rodina.
detektivky
Ukázky

Žena v okně

249 Kč
199 Kč
Arsen Lupin kontra Sherlock Holmes - 20%
Maurice Leblanc uvedl v život obdobnou legendu, jakou je (a tehdy už byl) za kanálem La Manche neméně proslulý mistr Sherlock Holmes.
detektivky
Ukázky

Arsen Lupin kontra Sherlock Holmes

199 Kč
159 Kč
15 případů Sherlocka Holmese - 6%
15 případů Sherlocka Holmese. V titulní roli vystupuje Svatopluk Beneš. V roli dr. Watsona uslyšíte Miloše Kopeckého, Jaromíra Spala, Jiřího Císlera a Jiřího Adamíru. Dále hrají: Fr. Filipovský, Vl. Ráž, J. Abrhám další...
detektivky
Ukázky

15 případů Sherlocka Holmese

195 Kč
183 Kč
Hadohlavec - 20%
(2x)
Americká patoložka Margaret Campbellová se vrací do Spojených států. Když je v jižním Texasu nalezen kamion plný mrtvých Číňanů, je případu přizvána nejen ona, ale z politických důvodů také pekingský detektiv Li Jen...
detektivky
Ukázky

Hadohlavec

319 Kč
255 Kč
Mrtvý posel - Letopisy královské komory - 20%
Královský písař Jiří Adam z Dobronína nalezne u dveří svého domu těžce zraněného muže. Umírající stihne ještě povědět, že se chystá jakési spiknutí, jenže zemře dřív, než stačí povědět víc.
detektivky
Ukázky

Mrtvý posel - Letopisy královské komory

249 Kč
199 Kč
První dámská detektivní kancelář - 20%
(1x)
První díl z úspěšné série detektivních příběhů zachycuje období, kdy sympatická Precious Ramotswe zakládá první ženskou detektivní agenturu v Gaborone, hlavním městě Botswany.
detektivky
Ukázky

První dámská detektivní kancelář

269 Kč
215 Kč
Román o růži - 20%
Již devátý díl historických detektivních románů, které se odehrávají v časech panování krále Přemysla II. Otakara....
detektivky
Ukázky

Román o růži

299 Kč
239 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 43 položek
<< < 1 2 3 4 5 > >>