Nejprodávanější e-knihy - květen 2019
dům a zahrada

Konejšivé signály - 20%
(1x)
Kniha shrnuje veškeré poznatky o konejšivých signálech a naučí čtenáře, jak lépe porozumět psům a jak tyto signály používat při komunikaci s nimi.
dům a zahrada
Ukázky

Konejšivé signály

139 Kč
111 Kč
Pěstujeme révu vinnou - 20%
Nestor českého vinařství, profesor Vilém Kraus, připravil aktualizované vydání své velmi úspěšné knihy, v níž vás seznamuje s nejnovějšími odrůdami révy vinné.
dům a zahrada
Ukázky

Pěstujeme révu vinnou

161 Kč
129 Kč
Dřevěné fasády - 20%
Kniha se zabývá praktickými zásadami projekce, konstrukce a realizace dřevěných fasád a je určena praktikům, stavebníkům a zájemcům o výstavbu a rekonstrukci fasád rodinných domů i veřejných staveb.
dům a zahrada
Ukázky

Dřevěné fasády

229 Kč
183 Kč
Jak vypěstovat květnatou louku - 20%
Květnatá louka je domácím, přírodě blízkým porostem. Nabízí alternativu pro ty, kteří více než o často sekaný trávník stojí o pestrý a druhově různorodý prostor k odpočinku v přírodě.
dům a zahrada
Ukázky

Jak vypěstovat květnatou louku

127 Kč
102 Kč
Odvodnění domu - anglické dvorky, drenáže, vzduchové dutiny - 20%
Odvodňovací systémy byly a stále jsou nejdůležitější součástí každé stavby. S anglickými dvorky se setkáváme už u historických staveb a pořád jsou výborným opatřením proti vnikání vody do zdiva.
dům a zahrada
Ukázky

Odvodnění domu - anglické dvorky, drenáže, vzduchové dutiny

135 Kč
108 Kč
Pergoly a přístřešky - 20%
(1x)
Pergola je nejobvyklejší malou zahradní stavbou. Slouží jako opora pro růst popínavých rostlin nebo vymezuje zahradní zákoutí určené k příjemnému posezení s rodinou či přáteli, případně ji lze využít jako přístřešek pro auto.
dům a zahrada
Ukázky

Pergoly a přístřešky

135 Kč
108 Kč
Zděné a kachlové sporáky - 20%
V první části knihy naleznete návod na snadnou instalaci tzv. stolového sporáku, druhá část se podrobně věnuje stavbě klasického kachlového sporáku s vyvýšenou částí, v poslední části knihy se čtenář dozví jak diagnostikovat a opravit závadu.
dům a zahrada
Ukázky

Zděné a kachlové sporáky

149 Kč
119 Kč
Zahradní pece na pizzu a chleba - 20%
Kniha je věnována návrhům a stavbě pecí od těch klasických menších po profesionální. Čtenář získá návody jak a z jakého materiálu si takovou pec postavit.
dům a zahrada
Ukázky

Zahradní pece na pizzu a chleba

135 Kč
108 Kč
Skalničky v moderní zahradě - 20%
Publikace je věnována zejména začínajícím milovníkům skalniček, kterým by měla usnadnit orientaci v širokém sortimentu. Nicméně i zkušení pěstitelé zde mohou nalézt nové inspirace a třeba se i seznámit s druhy, se kterými ještě zkušenosti nemají.
dům a zahrada
Ukázky

Skalničky v moderní zahradě

271 Kč
217 Kč
Zakládáme zahradu - 20%
Publikace od zkušeného zahradního architekta vás seznámí se základními pravidly při projektování zahrady a podrobně provede jednotlivými kroky při vlastním zakládání.
dům a zahrada
Ukázky

Zakládáme zahradu

101 Kč
81 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 32 položek
<< < 1 2 3 4 > >>