Nejprodávanější tituly - květen 2019
příběhy ze života

Profesor Astrokocour: Hranice vesmíru - 11%
(3x)
Výpravná obrazová encyklopedie pro děti, která sklidila obrovský úspěch hned po svém anglickém vydání, přiblíží všechna tajemství vesmíru – od velkého třesku po planety Sluneční soustavy.
příběhy ze života

Profesor Astrokocour: Hranice vesmíru

446 Kč
396 Kč
V naší škole je had - 22%
Mirandě se líbí být jiná než ostatní, a tak když si mají děti vzít do školy domácí zvířátko, předvede všem svého JEDINEČNÉHO mazlíčka… krajtu Penelopu! Paní ředitelka školy Nafučená je ale přesvědčená, že hadi nemají ve škole co dělat.
příběhy ze života

V naší škole je had

190 Kč
148 Kč
Malý miliardář - 6%
(2x)
Joe je boháč, přesně řečeno nejbohatší dvanáctiletý kluk v celé Británii. Má všechno, nač si vzpomene: vůz formule 1, kino, pět set párů sportovních bot, orangutana jako sluhu. A přece mu něco důležitého chybí: kamarád…
příběhy ze života

Malý miliardář

202 Kč
190 Kč
Jak si postavit auto - 6%
(12x)
Dva kamarádi, krysák Arny a vrabčák Zíla, se rozhodnou, že si postaví auto. Získají důležitého spojence, žabáka Kristiána. V příběhu, kde během stavby musí překonávat mnoho různých překážek, se čtenář dozví, jak je sestrojen a jak funguje automobil.
příběhy ze života
Ukázky

Jak si postavit auto

253 Kč
238 Kč
Čarodějův klobouk - 11%
(1x)
Muminek, Šňupálek a Čenich na začátku jednoho kouzelného léta naleznou černý cylindr. A protože v muminím údolí se nic neodehraje jen tak, můžete si být jisti, že se začnou dít věci!
příběhy ze života
Ukázky

Čarodějův klobouk

268 Kč
238 Kč
Babička – Hortensie – luxusní vydání - 11%
Jen málokterá kniha se zapsala do srdcí čtenářů tak hluboko jako právě Babička z pera známé české spisovatelky Boženy Němcové.
příběhy ze života

Babička – Hortensie – luxusní vydání

1 799 Kč
1 599 Kč
Ptákoviny pirátského papouška - 11%
Že papoušci nemůžou zažít žádné pořádné dobrodružství? Tak to jste tedy na omylu, ne-li na větvi! Jsem papoušek Rudy a v životě jsem toho zažil už dost.
příběhy ze života

Ptákoviny pirátského papouška

269 Kč
239 Kč
Terezka a ušáček - 11%
Terka je jedináček, takže když dostane za vysvědčení malého králíčka, je nadšená.
příběhy ze života

Terezka a ušáček

179 Kč
159 Kč
Fi a Flo - 11%
(1x)
Kniha zkušené autorské dvojice doplňuje jejich dvě velmi úspěšné předchozí knihy, Výři nesýčkují a Strasti zkoušeného Standy, a zaměřuje se tentokrát na obtížnou a cvičebními materiály opomíjenou oblast, jíž je skloňování podstatných jmen.
příběhy ze života

Fi a Flo

89 Kč
79 Kč
Martínek a dopravní značky

Umí vaše děti poznávat dopravní značky? Vědí, jak se chovat na silnici? Společně s Martínkem a Adélkou se vydají na výlet za babičkou.

příběhy ze života

Martínek a dopravní značky

116 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 84 položek
<< < 1 2 3 4 5 .. 9 > >>