Nejprodávanější e-knihy - květen 2019
humor

Biomanželka - 20%
(3x)
Nové vydání románu Michala Viewegha, který patří k jeho nejúspěšnějším knihám posledních let. Sarkastický příběh vyprávěný pohledem přemoudřelé duly, žijící v domácnosti nebohého spisovatele. „Od začátku jsem přesvědčena, že Mojmírovo manželství s Hedvikou je moderní soft verzí pradávného příběhu.
humor
Ukázky

Biomanželka

199 Kč
159 Kč
Rande - 20%
Divadelní hra Rande vychází z knížek autora Všechny moje plesové sezóny a Dana. Je komedií o seznamování mužů a žen. A o tom, jak nečekaně může dopadnout jedno rande.
humor
Ukázky

Rande

89 Kč
71 Kč
Báááječná dovolená - 20%
Dovolená může být krásná, slunná, deštivá, ale taky společná. Už jste něco podobného zažili? A že to bylo bezva? Možná u vás.
humor
Ukázky

Báááječná dovolená

132 Kč
106 Kč
Bude to bolet, doktore? - 20%
(4x)
Tuto knihu užívejte 3x denně. Smích léčí!
humor
Ukázky

Bude to bolet, doktore?

198 Kč
158 Kč
Dějiny mírného pokroku v mezích zákona - 21%
Politické a sociální dějiny strany mírného pokroku v mezích zákona napsal Jaroslav Hašek v letech 1911-12 a pojal je jako historii pražské bohémy, scházející se v hospůdkách U zlatého litru, u Bláhů, u Svíčky, v Kravíně a jinde.
humor
Ukázky

Dějiny mírného pokroku v mezích zákona

29 Kč
23 Kč
Dovolená s moderním fotrem - 20%
(3x)
Dominik Landsman, autor populárních Deníčků moderního fotra, ve svých knížkách vyčerpávajícím způsobem vysvětlil, že mateřská dovolená není žádná dovolená. V nové knize čtenář zjistí, že ani s letní dovolenou to není žádné terno, zvlášť když máte malé dítě a manželka vás místo na každoroční chalupu…
humor
Ukázky

Dovolená s moderním fotrem

170 Kč
136 Kč
Holky s voctem - 20%
(1x)

Celou pubertu jsem posilovala břicho, abych ho měla ploché a pevné. Jenže jsem si nevšimla, že můj zadek připomíná velký měkký gauč. Život nebývá takový, jaký si myslíme, že bude. A někdy je to zatraceně dobře.

humor
Ukázky

Holky s voctem

189 Kč
151 Kč
Hry bez hranic - 20%
(6x)
Mladý programátor Filip si užívá všeho, co dnešní svět nabízí dobře placeným profesionálům: cestování, drogy, sex bez závazků. Vydělávat na pohodlný život vývojem návykových her a těžbou osobních dat možná není dvakrát morální, ale když to nebude dělat on, bude to přeci dělat někdo jiný, ne?
humor
Ukázky

Hry bez hranic

159 Kč
127 Kč
Jak to chodí u Pěnkavů - 20%
Vydejte se s námi po stopách Karla Pěnkavy, jeho ženy Máni s dcerou Danuškou a synem Vašíkem a prožijme s humorem jejich tragikomické životní příběhy. Projdeme dobu nedávno minulou, kdy si každý musel nejdříve promyslet, co může říct nahlas.
humor
Ukázky

Jak to chodí u Pěnkavů

95 Kč
76 Kč
Mé anglické sezony - 20%
Volné pokračování fejetonového hitu Anglického listí, ale tentokrát už z doby současné – učitelské, které sleduje běh školního roku. Každé období, každá sezona, se pak zaměřuje na nějaký aspekt anglického života; podzim je věnovaný školství, předvánoční období zběsilým nákupům a Santovi, jaro jídlu…
humor
Ukázky

Mé anglické sezony

170 Kč
136 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 59 položek
<< < 1 2 3 4 5 6 > >>