Nejprodávanější e-knihy - květen 2019

Tanec s draky
(1x)
Sedm království se zmítá v agónii intrik a zrady. Také proto se pozornost vypravěče upírá jiným směrem – na východ. Za mořem povstává z popela a prachu mocná vládkyně – Daenerys z rodu Targaryenů, matka draků, kteří stále rostou a sílí.
Ukázky

Tanec s draky

488 Kč
Malé sladké lži
(2x)
Cat Kinsellová bývala tatínkova holčička až do dne, kdy svého otce přistihla, jak flirtuje se sedmnáctiletou Maryanne ze sousedství. Když pár dní nato Maryanne beze stopy zmizí, Catin otec zapírá, že by ji znal....
Ukázky

Malé sladké lži

339 Kč
Zlatá klec
(7x)
První z dvojice napínavých románů vynikající švédské autorky Camilly Läckberg s hlavní hrdinkou Faye, ženou, jejímž životním krédem je pomsta.
Ukázky

Zlatá klec

339 Kč
Jsme jako oni
V čem jsou liberálové stejní jako fašisti? Jaké to je, když vás vaše společnost nenávidí? Lze překonat společenské propasti?
Ukázky

Jsme jako oni

145 Kč
Manuál pro uklízečky
(8x)
V povídkách, které vznikaly zhruba od šedesátých do devadesátých let 20. století, se Berlinová inspirovala dětstvím stráveným v těžařských městečkách na americkém Západu, mládím, které prožila mezi společenskou smetánkou v jihoamerickém Chile.
Ukázky

Manuál pro uklízečky

198 Kč
Hitlerův socialismus a vyhnání čechů ze Sudet
Režim Adolfa Hitlera se nazýval nacionální socialismus, ve zkratce nacismus. Zatímco nacionalistická stránka Hitlerova režimu je poměrně dost známá a dobře popsaná, o socialistické stránce Hitlerova režimu už takové povědomí není.
Ukázky

Hitlerův socialismus a vyhnání čechů ze Sudet

38 Kč
Lazar
(9x)

Komisař Joona Linna si myslel, že už má to nejhorší za sebou, přitom všechno teprve začíná. Policisté objeví v bytě na předměstí Osla tělo mrtvého muže. Z toho, co najdou v mrazáku, jsou v šoku. Zavražděný byl vykradač hrobů, sběratel trofejí

Ukázky

Lazar

249 Kč
Nulorožec
(5x)
Detektivní román Nulorožecse sice odehrává v současnosti, složité a dobrodružné pátrání však zavede jeho hlavního protagonistu, komisaře Libora Lavaba, až do roku 1808, když objeví tajný deník Johanna Wolfganga von Goetha.
Ukázky

Nulorožec

169 Kč
Sentimentální román
(6x)
Sentimentální román není román, a už vůbec ne sentimentální. Je drsný a ostrý jako nabroušené kanady.
Ukázky

Sentimentální román

189 Kč
Sirotčinec slečny Peregrinové: Mapa dní
(3x)
Jacob a jeho podivní přátelé jsou zpět! Poté co odvrátil obrovskou hrozbu, která téměř zničila svět podivných, se Jacob Portman vrací tam, kde jeho příběh začal – na Floridu.
Ukázky

Sirotčinec slečny Peregrinové: Mapa dní

259 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 1000 položek
<< < 1 2 3 4 5 .. 100 > >>