Nejprodávanější audioknihy - květen 2019
beletrie

Listopad 1989 - 6%
(1x)
Audiokronika zabývá den po dni, hodinu po hodině okolnostmi pádu totality koncem roku 1989. Budete mimo jiné svědky rozčílení komunistického premiéra Ladislava Adamce i jeho snahy stát se presidentem.
beletrie
Ukázky

Listopad 1989

169 Kč
159 Kč
Osudy dobrého vojáka Švejka 1 & 2 - 20%
Josef Somr čte první Švejkův příběh. Jako dokonalý vypravěč úsměvně a laskavě herecky ztvárňuje úvodní část románu, která začíná známou větou paní Müllerové: „Tak nám zabili Ferdinanda!“ a končí : „Das ganze tschechische Volk ist eine Simulantenbande“.
beletrie
Ukázky

Osudy dobrého vojáka Švejka 1 & 2

169 Kč
135 Kč
Pověsti českých hradů a zámků - 20%
Pověsti českých hradů a zámků - první díl trilogie pověstí českých, moravských a slezských hradů a zámků z původního textu Nadi Moyzesové, doprovázený písněmi kapely Čechomor. Audioknihu vypráví Barbora Hrzánová.
beletrie
Ukázky

Pověsti českých hradů a zámků

149 Kč
119 Kč
Povídá šmudle ťululum - 20%
(1x)
Duchovní vůdce undergroundu, rocker, kunsthistorik, esejista, kulturní organizátor, výstředník a především básník Martin Jirous, zvaný Magor, psal pohádky a básničky svým dvěma malým dcerkám, Františce a Martičce během těžkého žaláře ve Valdicích.
beletrie
Ukázky

Povídá šmudle ťululum

99 Kč
79 Kč
Povídky - 20%
(1x)
Svěrákovy inteligentní texty s příznačným humorem, touhou a erotikou našly své nejlepší interprety.
beletrie
Ukázky

Povídky

139 Kč
111 Kč
Povídky a apokryfy - 20%
Povídky z jedné a druhé kapsy a Apokryfy patřily a stále patří k nejúspěšnějším knihám klasika české moderní prózy Karla Čapka. V šedesátých letech minulého století natočil Supraphon některé z povídek a aforismů s tehdy předními interprety.
beletrie
Ukázky

Povídky a apokryfy

139 Kč
111 Kč
Ptáci - 6%
V prosinci udeřily obrovské mrazy a ty zahnaly hladové ptáky blíže k lidem. Jejich vrozený odstup byl náhle pryč... Známý hororový příběh v poutavém podání Jana Hartla.
beletrie
Ukázky

Ptáci

127 Kč
119 Kč
Sherlock Holmes - Mrzák - 20%
Audiokniha - další příběh Sherlocka Holmese v podání O. Brouska ml.
beletrie
Ukázky

Sherlock Holmes - Mrzák

69 Kč
55 Kč
Soudruzi, když se tak zamyslíme - 20%
Humornou koláž z úryvků projevů prvních tajemníků, nomenklaturních kádrů ale i dobových snaživců, také dobové častušky a agitační písně. Kouzlo nechtěného a půvab nečekaných souvislostí vytváří z kompletu zábavný a úsměvný artefakt.
beletrie
Ukázky

Soudruzi, když se tak zamyslíme

99 Kč
79 Kč
Soudruzi, to není fakt, to se opravdu stalo! - 20%
Absurditu doby mapuje tato koláž, jež z archivních záznamů vybírá ty, které zvláště komicky charakterizují dobu svého vzniku. Projevy bývalých prezidentů, čtvrthodinky akademika Zdeňka Nejedlého, pověstného svou senilitou a další smutné absurdity.
beletrie
Ukázky

Soudruzi, to není fakt, to se opravdu stalo!

99 Kč
79 Kč
Zobrazuji 431 - 440 z 448 položek
<< < 1 .. 42 43 44 45 > >>