Nejprodávanější audioknihy - květen 2019
naučná, odborná a učebnice

Požádej a je ti dáno - 6%
Tato fascinující audiokniha vám předkládá učení nefyzické entity Abraham. S její pomocí se naučíte zhmotňovat svá přání, tak abyste mohli žít radostným a spokojeným životem, jaký si zasloužíte.
naučná, odborná a učebnice

Požádej a je ti dáno

246 Kč
231 Kč
Buddhovy pohádky na dobrou noc - 20%
(2x)
Tato kniha obsahuje dvacet klasických buddhistických příběhů převyprávěných zábavným způsobem, tak aby je rodiče mohli předčítat svým dětem.
naučná, odborná a učebnice
Ukázky

Buddhovy pohádky na dobrou noc

199 Kč
159 Kč
Hobit - 11%
(5x)
Nejpopulárnější kniha geniálního fantasy spisovatele J. R. R. Tolkiena. Hobit je v prvním plánu pohádkový příběh o velké cestě čaroděje Gandalfa, družiny trpaslíků a hobita Bilba Pytlíka za pokladem střeženým drakem Šmakem.
naučná, odborná a učebnice

Hobit

359 Kč
319 Kč
Masaryk aktuální - 6%
Přednášky promlouval Milan Machovec v letech 1993-1994 ve vlastním bytě k tématu Masaryk aktuální. Na 4 CD se profesor Machovec věnuje T.G. Masarykovi v těchto oblastech: Čím je dnes aktuální TG.M.?; Masaryk proti všem; Poslancem Říšského sněmu ...
naučná, odborná a učebnice

Masaryk aktuální

417 Kč
392 Kč
Doskočiště protektorát 2 - 11%
Druhý díl úspěšného titulu z roku 2018 přináší zvukové portréty 58 parašutistů z londýnských výsadků za II. světové války. Tentokrát z období 1943-1945. Mapuje jejich životy před válkou, cestu do exilu i odvážný návrat do okupované vlasti.
naučná, odborná a učebnice

Doskočiště protektorát 2

314 Kč
279 Kč
Il Decamerone - 20%
Příběhy ze sbírky Dekameron mistra italské renesance Boccaccia pojí jedna historická událost, a sice mor, který zasáhl Florencii v roce 1348.
naučná, odborná a učebnice
Ukázky

Il Decamerone

79 Kč
63 Kč
Fašismus. Varování - 11%
Téměř celé 20. století probíhalo ve znamení střetu demokracie s fašismem. Po hrůzách druhé světové války se zdálo, že svět už nepřipustí, aby se duchovní dědicové Hitlera a Mussoliniho pokusili o návrat.
naučná, odborná a učebnice

Fašismus. Varování

359 Kč
319 Kč
Sami v moři konkurence - 11%
Při nelehké plavbě v moři konkurence se vám mohou hodit znalosti o správném přemýšlení na cestě za úspěchem – ve světě, životě a byznysu, o marketingu, podnikání, o myšlení člověka, který nechce prohrávat, o myšlení firmy, která touží uspět na konkurenčním trhu, o filosofii podnikání, o podstatě marketingového managementu či o zkušenostech a nápadech z přednášek, workshopů i z mého rozhlasového pořadu Byznys poradna na rádiu Zet.
naučná, odborná a učebnice

Sami v moři konkurence

314 Kč
279 Kč
Emoční inteligence - 20%
(1x)

IQ není zdaleka tak důležité jako EQ!

Vydání přelomové práce jednoho z nejpřednějších amerických psychologů, která naprosto mění pohled na to, co to znamená být chytrý.

naučná, odborná a učebnice
Ukázky

Emoční inteligence

399 Kč
319 Kč
Hvězdné variace na autogenní trénink - 11%
Jedná se o nahrávku tří cvičení autogenního tréninku v originálním pojetí jejich autorů, profesionálních psychoterapeutů.
naučná, odborná a učebnice

Hvězdné variace na autogenní trénink

46 Kč
41 Kč
Zobrazuji 31 - 40 z 94 položek
<< < 1 2 3 4 5 6 .. 10 > >>