Nejprodávanější tituly - květen 2019
cestopisy

Prožít rok jinak - 72%
(1x)
Kniha je zamyšlením nad mnoha tématy i obyčejným příběhem čtyř lidí. Co všechno společně zažili v tak odlišném prostředí a do jakých koutů světa je zavál jejich neklidný cestovatelský duch?
cestopisy

Prožít rok jinak

319 Kč
89 Kč
První stopa
Lapland Extreme Challenge, skutečně extrémní výzva o délce 1000 kilometrů, které musíte zdolat vlastními silami nehostinným, mrazivým a zasněženým Laponskem v limitu třiceti dnů.
cestopisy

První stopa

260 Kč
Znovu Skotsko po česku
Autor, který strávil většinu svého života ve Skotsku, a poslednich dvacet let ve funkci českého honorárního konzula, stále hledá nepravděpodobné spojitosti mezi zemí v srdci Evropy a zemí na jejim nejvzdálenějším, do Atlantiku vystrčeném okraji.
cestopisy
Ukázky

Znovu Skotsko po česku

233 Kč
Obvšeník
Daniel Landa, zpěvák, herec, scénárista, skladatel, lektor, jezdec rally a boxer tak volně navazuje na svoji úspěšnou prvotinu Všeník, tentokrát z prostředí Nového Zélandu.
cestopisy

Obvšeník

341 Kč
Vzpomínky námořníka 3.
Příběh kapitána někdejší Československé námořní plavby a Československé plavby dunajské na sklonku jeho kariéry, kdy se po létech v nemilosti normalizačních politických kádrů mohl po roce 1989 opět vrátit na velitelský můstek velkých lodí.
cestopisy

Vzpomínky námořníka 3.

287 Kč
Ztraceno beze stopy
Paul Gelder, edior magazínu Yachting Monthly, sepsal podle vyprávění svědků 30 neuvěřitelných příběhů o ztroskotání a potopení lodí kvůli špatnému počasí, bouřím, navigačním chybám, kolizím, rozbitým motorům, ohni anebo vyčerpání posádky.
cestopisy

Ztraceno beze stopy

287 Kč
Vzpomínky námořníka 2.
Podivuhodný životní příběh námořního velitele ČNP v období tzv. normalizace, kdy se plavil jednak na lodích ČNP Jiskra nebo Praha a jednak na lodích ČSPD Banská Bystrica, Lednice nebo Kremnica.
cestopisy

Vzpomínky námořníka 2.

296 Kč
Jak jsem dobýval Ameriku
Skutečný příběh Českého nelegálního pracovníka v USA. Co všechno se může přihodit a pokazit a jak se toho pokud možno vyvarovat, vám kniha napoví. Dokonce zavítáte i do amerického vězení.
cestopisy

Jak jsem dobýval Ameriku

134 Kč
Kolosální cesta ke Koloseu
Druhá kniha Milana Martince pojednává o jeho dalších čtyřech velkých výpravách na kole, které uskutečnil v průběhu posledních čtyř let. Volné pokračování knihy Kolmo na Moskvu.
cestopisy

Kolosální cesta ke Koloseu

269 Kč
Srbský deník
Srbsko je jediná země Evropy, k níž neexistuje knižní průvodce. Země kontroverzní a nenáviděná, hlavně těmi, kdo ji znají jenom ze zpráv před dvaceti lety. Když v ní ale strávíte kus života, promění se v zemi přívětivou, laskavou a štědrou.
cestopisy

Srbský deník

206 Kč
Zobrazuji 31 - 40 z 50 položek
<< < 1 2 3 4 5 > >>