Nejprodávanější Kniha nebo Omalovánka - květen 2019
romány

Osada na pahorku
(3x)
Osada na pahorku je rozsáhlý společenský román situovaný do současného Izraele, v němž je poprvé literárně zpracováno vysoce aktuální téma židovských osad na Západním břehu.
romány

Osada na pahorku

386 Kč
Sex, víno a cigarety
Leona studuje třetí ročník antropologie v Praze a vypadá to, že kromě studia pro ni není nic důležité. Román o hledání hranic mezi citem, sexem, závislostí a vlastním životem
romány

Sex, víno a cigarety

260 Kč
Boží hora
(1x)
Knihu Boží hora může čtenář vnímat jako jakousi fotografii už zmizelé Neapole, ale také jako hluboký alegorický příběh se silným poetickým nábojem.
romány

Boží hora

170 Kč
Estonský román
(1x)
Děj románové prvotiny se vrací do autorčiny vlasti posledních desetiletí 20. století a přibližuje počátky hnutí za estonskou samostatnost.
romány

Estonský román

151 Kč
Kniha šepotů

Příběhy generace našich dědů mohou být stále poutavé a v mnohém aktuální, jak dokazuje i vyprávění rumunského Arména Varujana Vosganiana (anebo také arménského Rumuna) Kniha šepotů.

romány

Kniha šepotů

241 Kč
Království stínů
Království stínů Michaela Stavariče je napínavý román plný bizarních detailů a černého humoru, ve kterém se vypráví o zabíjení, uctívání masa, dětských láskách a neklidných časech.
romány

Království stínů

269 Kč
Soudruh Nula
(5x)
Kolosální román současného spisovatele Li Era nás zavádí do dob, v nichž se rodil čínský komunismus.
romány

Soudruh Nula

359 Kč
Němci
(14x)
Hlavní hrdinka a současně vypravěčka románu žije v Londýně, kam odešla po listopadu 1989 za prací a kde nyní čeká své první dítě. Nadcházející mateřstí ji v myšlenkách vrací do dětství v komunistickém Československu a vyvolává i zasutou vzpomínku...
romány
Ukázky

Němci

339 Kč
Strážce času
(3x)
Tato evokující próza v sobě nese neobyčejný příběh, který inspiruje čtenáře, aby znovu zvážil své vlastní představy o čase, jak ho tráví a jaký cenný ve skutečnosti je. Poutavá legenda o prvním muži na Zemi, který počítal čas.
romány

Strážce času

332 Kč
Anežka a král
Mladičká Anežka je oblíbenou dvorní dámou manželky českého krále Přemysla Otakara. Těžko si přiznává, že se zamilovala do manžela své ochránkyně, a prudkému citu se ze všech sil brání.
romány

Anežka a král

269 Kč
Zobrazuji 41 - 50 z 50 položek
<< < 1 .. 3 4 5