Nejprodávanější tituly - květen 2019
romány

Velká láska
Černohumorná, pronikavě a důsledně ironická próza líčí kvazi příběh domnělé lásky mezi Andričem a Laurou. Povídkový až anekdotický sled jednotlivých zamyšlení a událostí od prvních dnů vztahu až do jeho konce.
romány
Ukázky

Velká láska

179 Kč
Zdi tvé
(1x)
Grafik Hynek je sice uznávaným umělcem, své životní dílo však dosud nevytvořil.
romány

Zdi tvé

332 Kč
Jeden život nestačí
Pavla vyrůstá se dvěma staršími sestrami v pekle příkazů a rozkazů. O co přísnější je vojenská výchova, o to dravější je její touha rodičovskému drilu uniknout. Když se jí to konečně podaří, odnáší si s sebou nenávist a odhodlání pomstít se.
romány
Ukázky

Jeden život nestačí

179 Kč
O té noci
Rylann Pierceová se snažila zaplašit jiskření, které vzniklo mezi ní a miliardářským dědicem a počítačovým expertem v jedné osobě Kylem Rhodesem v noci, kdy se jako studenti seznámili....
romány

O té noci

251 Kč
Sex, víno a cigarety
Leona studuje třetí ročník antropologie v Praze a vypadá to, že kromě studia pro ni není nic důležité. Román o hledání hranic mezi citem, sexem, závislostí a vlastním životem
romány

Sex, víno a cigarety

260 Kč
Tady byla Britt-Marie
(11x)
Je to příběh o druhých šancích, prvních výkopech a o tom, že soda vyčistí skoro všechno.
romány

Tady byla Britt-Marie

296 Kč
Boží hora
(1x)
Knihu Boží hora může čtenář vnímat jako jakousi fotografii už zmizelé Neapole, ale také jako hluboký alegorický příběh se silným poetickým nábojem.
romány

Boží hora

170 Kč
Estonský román - 74%
(1x)
Děj románové prvotiny se vrací do autorčiny vlasti posledních desetiletí 20. století a přibližuje počátky hnutí za estonskou samostatnost.
romány

Estonský román

134 Kč
35 Kč
Kniha šepotů

Příběhy generace našich dědů mohou být stále poutavé a v mnohém aktuální, jak dokazuje i vyprávění rumunského Arména Varujana Vosganiana (anebo také arménského Rumuna) Kniha šepotů.

romány

Kniha šepotů

241 Kč
Království stínů
Království stínů Michaela Stavariče je napínavý román plný bizarních detailů a černého humoru, ve kterém se vypráví o zabíjení, uctívání masa, dětských láskách a neklidných časech.
romány

Království stínů

269 Kč
Zobrazuji 61 - 70 z 73 položek
<< < 1 .. 5 6 7 8 > >>