Nejprodávanější Kniha - květen 2019
beletrie

Leonardo da Vinci
Ve Florencii kvete umění, ale také tu zuří boj o moc mezi rodem Medicejských a Pazziů. Bára se do něj zaplete úplně nevědomky - tajný vzkaz určený jednomu z Medicejských se totiž omylem ocitne právě u ní.
beletrie

Leonardo da Vinci

224 Kč
Mezi piráty
Až do téhle chvíle si Bára myslela, že v drnových domečcích žijí jen hobiti. Díky atlasu zjistila, že tak v minulosti žili i Islanďané. Zatímco v Evropě zuří třicetiletá válka, obyvatelé malého ostrůvku u islandského pobřeží mají jiné starosti.
beletrie

Mezi piráty

224 Kč
Mýty 8: Vlci
Díl, který odpoví na zásadní otázku. Kam zmizel Wolfi? Bez něj nemá cenu plánovat odvetný útok na Domovinu. Po stopě Velkého zlého vlka se vydává Mauglí...
beletrie

Mýty 8: Vlci

395 Kč
Narodil se brouček
Knížka by měla sloužit jako památníček pro právě narozené.
beletrie

Narodil se brouček

179 Kč
Noc
(3x)

Obrázková knížka úspěšné německé autorky vypráví o tom, co vše se děje v městečku jedné letní noci.

beletrie

Noc

254 Kč
Ohnivé znamení - 6%
(1x)
Nález lidských ostatků v podunajských lesích přivede Barbariče na stopu bezohledných lupičů a překupníků s otroky. Notář musí povolat na pomoc Steina a Jaroše. Společně putují do Prešpurku, který se po pádu Budína stal hlavním městem Uher.
beletrie

Ohnivé znamení

358 Kč
336 Kč
Ostnaté vzpomínky
Ostnaté vzpomínky – tak charakterizoval Karel Valter, významný moderní český malíř, kreslíř a grafik, své vzpomínky na nacistické věznění v Táboře, v Malé pevnosti Terezín a v Buchenwaldu. Jeho vyprávění doprovázejí brilantní kresby, básně a úvahy.
beletrie

Ostnaté vzpomínky

332 Kč
Otázky na kterých v životě záleží
Autor ve svém přemítání vychází ze svých vlastních prožitků, ze zkušeností s postiženými lidmi, z biblických textů i z historie. V jeho odpovědi na tyto otázky je obsažen důraz na společenství s lidmi z okraje lidské společnosti.
beletrie

Otázky na kterých v životě záleží

212 Kč
Pán země
Druhou knihu z velkolepé trilogie, zamýšlené jako pocta dílu Julese Verna, doprovodil svými ilustracemi Lubomír Kupčík.
beletrie

Pán země

314 Kč
Piano live
(6x)
Piano live, druhý díl tetralogie Kde lišky dávají dobrou noc, napsal pod pseudonymem Chaim Cigan známý prozaik a dramatik, vrchní zemský rabín Karol Sidon.
beletrie

Piano live

359 Kč
Zobrazuji 971 - 980 z 1000 položek
<< < 1 .. 96 97 98 99 100 > >>