Nejprodávanější hudba - květen 2019

Láska jako oliva
Láska jako oliva je první akustická deska Ivana Hlase, díky absenci velké kapely působí velmi přirozeně, nenásilně a zároveň křehce. Vynikající texty mají přesah do skutečné poezie.

Láska jako oliva

269 Kč
Live!
Karel Kryl na pódiu - a hned na tom historicky mimořádném! Lidé milují Kryla především originálního, písničkářského, akusticky autentického.

Live!

316 Kč
Nobody´s Fault… Spirituals and Gospels
Spirituály a gospely + dvě zpěvačkou zhudebněné básně černošského básníka Langstona Hughese v neobvyklých jazzových úpravách kytaristy Miroslava Linky. CD lze vnímat také jako narušení tradičního přístupu a hledání osobité cesty k hudbě.

Nobody´s Fault… Spirituals and Gospels

224 Kč
Camael
Hudební sdružení Camael vzniklo spojením dívčího vokálního tria Triny a kvinteta instrumentalistů pohybujících se v nejrůznějších hudebních žánrech, od vážné hudby po jazz a muzikály. Všechny umělce spojuje nadšení a vášeň pro tradiční lidovou hudbu, především moravskou, slovenskou a romskou.

Camael

179 Kč
Chit Chat 1 Class Audio Cds
Dvoudílný motivující kurz pro žáky ze 3. nebo 4. tříd Z3, který rozvíjí všechny řečové dovednosti: mluvení a poslech, čtení i psaní.

Chit Chat 1 Class Audio Cds

605 Kč
Breadcrumb Trail
Písničky na desce získávají třetí rozměr atmosférou a kontaktem především zpěváka Glena Hansarda s publikem na koncertech ve Staré Pekárně v Brně. Frames ukazují svou uchu nejlahodnější tvář v krásných baladách. Nahrávka je obzvláštněna účastí předního českého hudebníka Jana Hrubého.

Breadcrumb Trail

269 Kč
Korýši času
Sólové album zpěvačky Spirituál kvintetu sestavené z tradicionálů, převzatých skladeb i písní původních.

Korýši času

169 Kč
Deguello
Reedice alba Deguello skupiny ZZ Top z roku 1979.

Deguello

710 Kč
Zobrazuji 81 - 90 z 88 položek
<< < 1 .. 7 8 9