Nejprodávanější hudba - červen 2019

Úplně levej
Druhé album pojmenoval Pokáč podle jedné z písní, která – jak sám přiznává - svým názvem „poměrně přesně popisuje" jeho manuální zručnost. Z celkového počtu 14 písniček je pět již dobře známých díky vtipným videoklipům, které písničkář zveřejnil.

Úplně levej

314 Kč
Nebe je zatažený
Trojalbum sólových koncertních nahrávek Filipa Topola (1965-2013) zpřístupňuje jednu důležitou, svébytnou podobu hudebníkova a básníkova světa. Možná tu "nejniternější a nejosobnější, nezaštítěnou nějakým kolektivem," jak sám říkal.

Nebe je zatažený

359 Kč
Půlnoční vlak Michala Tučného
Na začátku našich muzikantských životů jsme si brali plnými hrstmi, Michal Tučný byl pro nás vždy obrovská inspirace. Letos si naplno užijeme to, že můžeme tyto dary oplatit a vrátit zpět.

Půlnoční vlak Michala Tučného

341 Kč
80/80 Největší hity 1964-2019
Zpěvákovo červencové kulaté životní výročí vybídlo k vytvoření kompilace osmdesátky slavných songů z jeho repertoáru.

80/80 Největší hity 1964-2019

527 Kč
Hudba Praha & Michal Ambrož
Hudba Praha vydává řadové album po devíti letech. Přestože má nahrávka současný zvuk, atmosférou navazuje na to nejlepší z počátků kapely v osmdesátých letech.

Hudba Praha & Michal Ambrož

341 Kč
Kosecké písně
Po úspěšném boxu 8CD Antologie moravské lidové hudby, který byl symbolicky zakončen CD s funerální tematikou - Smrti, milá smrti, začalo vydavatelství Indies Scope pracovat na nové sérii CD moravských lidových písní.

Kosecké písně

269 Kč
My Songs
Britský hudebník Sting vydává desku My Songs. Kolekce, která bude dostupná v několika formátech včetně deluxe edice, obsahuje Stingovy neoslavovanější hity oblečené do hávu vhodného pro rok 2019.

My Songs

1 196 Kč
Ryby, raci
Miroslav Kemel je dlouholetý přední český karikaturista ale i český písničkář. Hraje na akordeon, kytaru a foukací harmoniku. Již třetí album tohoto písničkáře jde jiným směrem, než alba předchozí.

Ryby, raci

269 Kč
Relax – Dech, brána života

Řízená relaxační technika jóganidra pro hluboké léčení sebe sama… přináší systematické uvolnění těla a hluboké zklidnění mysli, rozpouští stres a přebytečná napěti v těle.

Relax – Dech, brána života

135 Kč
A Different Kind Of Human
„A Different Kind of Human“ je titulní skladba třetího studiového alba norské zpěvačky, skladatelky a producentky Aurora.

A Different Kind Of Human

305 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 84 položek
1 2 3 .. 9 > >>