Nejprodávanější tituly - červen 2019
světová

Oheň a krev
(4x)
Oheň a krev, úvodní svazek dvoudílných dějin rodu Targaryenů, představuje ty nejvyhrocenější podoby hry o trůny a nabízí zcela nový pohled na bouřlivou, často krvavou a vždy fascinující historii Západozemí.
světová
Ukázky

Oheň a krev

670 Kč
Spis Vaterland
(2x)
Červenec 1932, berlínská policie stojí před záhadou: v nákladním výtahu v „Domě Vaterland“, legendárním chrámu zábavy na Postupimském náměstí, leží mrtvý muž. Vše nasvědčuje tomu, že se utopil.
světová

Spis Vaterland

404 Kč
Příběh služebnice
(13x)
Pochmurná vize blízké budoucnosti Spojených států amerických, které se z demokratických výšin propadly do všeobjímajících hrůz totalitního režimu. Kniha se stala předlohou pro filmové a aktuálně také pro úspěšné seriálové zpracování.
světová
Ukázky

Příběh služebnice

313 Kč
Tanec s draky
(1x)
Sedm království se zmítá v agónii intrik a zrady. Také proto se pozornost vypravěče upírá jiným směrem – na východ. Za mořem povstává z popela a prachu mocná vládkyně – Daenerys z rodu Targaryenů, matka draků, kteří stále rostou a sílí.
světová

Tanec s draky

799 Kč
Dny opuštění
(8x)
Román, jehož hlavní hrdinkou je překladatelka Olga, se odehrává v Turíně, kde Olga žije v malém bytě s manželem Mariem, dvěma dětmi a psem. Děj začíná v okamžiku, kdy manžel, zdánlivě bezdůvodně, od rodiny odchází.
světová
Ukázky

Dny opuštění

149 Kč
Satan v Goraji
Prvotina známého autora. V úchvatném příběhu z malého východoevropského městečka vypráví o rebu Gedajlovi, Satanovi, který sem přichází v rouše Mesiáše a začíná v lidských srdcích rozsévat zlo.
světová

Satan v Goraji

178 Kč
Geniální přítelkyně 1
(8x)
Román Geniální přítelkyně je první ze stejnojmenné tetralogie, jejíž pojící linií je složité, bouřlivé, ale stále intenzivní přátelství mezi Elenou a Lilou, které se narodily a vyrostly v chudinské neapolské čtvrti.
světová
Ukázky

Geniální přítelkyně 1

312 Kč
Hra o trůny
Zima se blíží. Dnes již klasická slova, která nejlépe vystihují epickou ságu George R. R. Martina Píseň ledu a ohně. Království Západozemí zažívají dlouhé léto, po němž musí následovat krutá zima.
světová
Ukázky

Hra o trůny

799 Kč
Trhlina
(15x)
Děsivý příběh sepsaný podle ústního vyprávění.
světová
Ukázky

Trhlina

358 Kč
Tma
(6x)
Televizní scenárista přijíždí na osamělou horskou chatu v pohoří Malá Fatra, kde si chce oddychnout od hektické práce a napětí v manželském vztahu, ale i vychutnat si poklidnou zimní atmosféru.
světová
Ukázky

Tma

223 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 1000 položek
1 2 3 .. 100 > >>