Nejprodávanější Kniha - červen 2019
všeobecné a ostatní

Cukrfree - 11%
(3x)
Zkuste život bez cukru! Je sladký! Účelem této kuchařky napsané známou blogerkou není jen inspirace novými a pro některé i netradičními recepty a ingrediencemi.
všeobecné a ostatní

Cukrfree

332 Kč
295 Kč
Zdravé těhotenství, přirozený porod - 11%
(5x)
Třetí vydání úspěšné knihy, která citlivě provádí těhotenstvím, porodem, šestinedělím a kojením, který nabízí ověřené praktické návody, jak v těchto obdobích využít bylinek, homeopatických přípravků a éterických olejů.
všeobecné a ostatní

Zdravé těhotenství, přirozený porod

629 Kč
559 Kč
Jíme zdravě každý den - 11%
Jíst zdravěji a ještě si pochutnat? Není to žádná věda! A jde to i úsporně. Vařte s Jíme zdravě jednoduše, hravě a do 30 minut. V novém vydání nejpopulárnější kuchařky od Jíme zdravě na vás čeká 120 receptů řazených podle druhu jídla.
všeobecné a ostatní

Jíme zdravě každý den

359 Kč
319 Kč
Jídelníček kojenců a malých dětí - 11%
Vyhledávaná příručka o výživě malých dětí vychází již ve čtvrtém vydání. Najdete v ní pravidla zdravé dětské stravy, receptář jídel pro kojence a batolata, informace o kojení, praktické pediatrické rady, jídelníček pro obézní děti...
všeobecné a ostatní

Jídelníček kojenců a malých dětí

215 Kč
191 Kč
Za čím vším stojí štítná žláza - 11%
Další titul autorky bestselleru Autoimunitní řešení, který přináší komplexní a dostupný přehled potíží souvisejících se štítnou žlázou, jež vám pomůže rozpoznat varovné signály a navrátit zdraví.
všeobecné a ostatní

Za čím vším stojí štítná žláza

386 Kč
343 Kč
Deník raka 2 - 11%
(5x)
Rakovina vás nezmění. Pořád to budete vy. I po uzdravení. Ta nemoc vám hodně vezme. Ale taky něco dá. Například vás naučí vážit si maličkostí a okamžiků. Protože okamžiky jsou to jediné, co vám skutečně patří.
všeobecné a ostatní

Deník raka 2

269 Kč
239 Kč
Ketodieta pro začátečníky - kuchařka - 11%
Ketogenní dieta je založena na vědecky ověřeném faktu: když tělo nemá dostatek krevního cukru, sahá pro potřebnou energii do vlastních tukových zásob.
všeobecné a ostatní

Ketodieta pro začátečníky - kuchařka

323 Kč
287 Kč
Jak nezemřít - 11%
(1x)
Onemocnění, jako jsou nemoci srdce a cév, rakovina, cukrovka, vysoký krevní tlak, Parkinsonova či Alzheimerova choroba (a další), si každý rok i u nás vyžádají desítky tisíc lidských životů. Tak tomu být ale nemusí.
všeobecné a ostatní

Jak nezemřít

539 Kč
479 Kč
Jíme zdravě s Fitrecepty II. - 123 snadných a netradičních receptů pro každý den - 11%
3 měsíce po vydání první kuchařky jsme se s vervou pustili do přípravy 2. dílu. Když jsme totiž četli všechny vaše nadšené ohlasy a výzvy, ať určitě připravíme pokračování, nechtěli jsme čekat.
všeobecné a ostatní

Jíme zdravě s Fitrecepty II. - 123 snadných a netradičních receptů pro každý den

359 Kč
319 Kč
Léčivé rostliny prastaré bohyně - 11%
Wolf-Dieter Storl jde po stopách staré bohyně do hlubokého lesa. Objevíme hluboký smysl přírody a cítíme duši, která je v ní obsažená a tak najdeme cestu zpět ke své přirozené spiritualitě.
všeobecné a ostatní

Léčivé rostliny prastaré bohyně

331 Kč
294 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 98 položek
<< < 1 2 3 4 .. 10 > >>