Nejprodávanější tituly - červen 2019
kariéra

Manipulativní rétorika - 11%
(1x)
Hodní už jsme byli, nyní je čas na špičkovou rétoriku – manipulativní, provokativní a zaručeně úspěšnou!
kariéra

Manipulativní rétorika

323 Kč
287 Kč
Objevte své PROČ - 11%
Nezáleží na tom, zda jste právě nastoupili do svého prvního zaměstnání, jestli jste vedoucím týmu nebo dlouholetým ředitelem firmy. Návody a cvičení v této knize vám pomohou na cestě k trvalému úspěchu a pocitu naplněnosti.
kariéra

Objevte své PROČ

332 Kč
295 Kč
Osobnostní a sociální rozvoj - 20%
Jste pedagog nebo se pohybujete na poli pomáhajících profesí? Jste student a připravujete se na dráhu učitele? Zajímají vás vztahy ve skupině, skupinová dynamika, psychohygiena či prevence vyhoření? Tato kniha je určena právě vám.
kariéra
Ukázky

Osobnostní a sociální rozvoj

254 Kč
203 Kč
Rokovy výlety do historie - 11%
Kniha je zajímavou kombinací současnosti a minulosti. Jednou linií jsou kouzelné výlety hlavního hrdiny Roka do různých historických epoch, kdy se seznamuje se životem na dvorech nejslavnějších panovníků v dějinách...
kariéra

Rokovy výlety do historie

179 Kč
159 Kč
Tak dobří, že vás nepřehlédnou - 11%
Tápete v profesním životě? Nevíte, jaká práce by vám přinesla spokojenost a naplnění? Hlavně se při jejím hledání neřiďte omílanou radou, abyste „následovali svou vášeň“ a „dělali to, co milujete“.
kariéra

Tak dobří, že vás nepřehlédnou

314 Kč
279 Kč
Úspěšná prezentace
Potřebujete připravit kvalitní prezentaci a nevíte, jak na to? Chcete vytvářet působivější a modernější prezentace než dosud? Máte obavy ze samotného průběhu svého vystoupení? Rádi byste působili přesvědčivě a profesionálně?
kariéra

Úspěšná prezentace

89 Kč
Nikdy není pozdě na spokojený tým - 11%
Když se Furman a Ahola v devadesátých letech 20. století rozhodli aplikovat principy krátké terapie zaměřené na řešení v pracovní oblasti, byli v této oblasti světovými průkopníky....
kariéra

Nikdy není pozdě na spokojený tým

194 Kč
172 Kč
Jak se stát obchodním zástupcem
Kniha odhaluje způsoby, jakými přemýšlejí ti, kteří si nové zaměstnance vybírají. Ukáže vám, jak se s nimi naladit na stejnou notu a přesvědčit je o vaší užitečnosti a jedinečnosti.
kariéra

Jak se stát obchodním zástupcem

62 Kč
Lépe a rychleji – Ověřená cesta k nezastavitelným nápadům - 11%
Autor se v knize zabývá také analýzou řady nápadů svých studentů a klientů a vyvozuje z nich kroky nezbytné k úspěchu v businessu i životě. Naučíte se překonávat nástrahy na vaší cestě k úspěchu a plně uplatnit svůj přirozený potenciál.
kariéra

Lépe a rychleji – Ověřená cesta k nezastavitelným nápadům

287 Kč
255 Kč
Emoční inteligence - 11%
Řiďte své emoce – nenechte je, aby řídily ony vás!
kariéra

Emoční inteligence

224 Kč
199 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 39 položek
<< < 1 2 3 4 > >>