Nejprodávanější Kniha nebo Omalovánka - červen 2019
romány

Třicet let na zlatém severu - 11%
Neotřelé vyprávění českého polárníka, který líčí svoji neuvěřitelnou cestu na sever. Poznal řadu různých krajů a lidí s roztodivnými zvyky. Setkával se se zlatokopy, zkoušel žít s Eskymáky, zakoupil loď i psí spřežení.
romány

Třicet let na zlatém severu

296 Kč
263 Kč
To prší moře - 11%
(3x)
Napínavé psychologické drama jedné zdánlivě obyčejné rodiny, ve kterém autorka umožní čtenáři nahlédnout do křehkých duší, osudů a životů, které jsou tak podobné těm co žijeme.
romány

To prší moře

332 Kč
295 Kč
Pro nedostatek důkazů - 11%
(1x)
Tématem románu Pro nedostatek důkazů, jehož autorem je jeden z největších současných italských spisovatelů Claudio Magris a který už vyšel v překladech v mnoha zemích, jsou války všech dob a ve všech koutech světa.
romány
Ukázky

Pro nedostatek důkazů

332 Kč
295 Kč
Spolubydlící
(2x)
Když svatbou vztah nekončí, ale teprve začíná… Holland Bakkerová má byteček na Manhattanu, nenáročnou asistentskou práci v divadle a touhu stát se spisovatelkou. Už šest měsíců ale nenapsala ani řádku...
romány

Spolubydlící

52 Kč
Hodinky od Ašera - 11%
(4x)
Co trápí dnešní třicátníky? Přemíra stresu, pocit osamění, nebo jen to, že si nemohou dovolit hodinky Hublot? Karla a Helenu spojí jedno letní odpoledne náhoda.
romány

Hodinky od Ašera

269 Kč
239 Kč
Fejsbuk - 11%
Pražský muzikant a novinář podává výjimečný autobiografický pohled na tuto zemi v posledních čtyřiceti letech.
romány

Fejsbuk

242 Kč
215 Kč
Beze zbraně - 11%
Ve svém románu Beze zbraně se polská autorka Zofia Kossaková vrací do pohnuté doby 12. a 13. století a líčí prostředí, jež tvoří pozadí křižáckých výprav do Svaté země.
romány

Beze zbraně

143 Kč
127 Kč
Děkuji, sestřičko... - 11%
(1x)
Pokračování křehkého příběhu mladé půvabné sestřičky Sylvie a jejího nelehkého startu do života.
romány

Děkuji, sestřičko...

296 Kč
263 Kč
Dlouhé časy - 11%
Je lepší věřit všemu než ničemu, říká v závěru knihy rabbi Nachman. Skrze tuto větu lze přistoupit k celému románu, jenž je spíše než magickým realismem prostě důslednějším realismem. Takovým, který autentičtěji odráží autorovo vnímání.
romány

Dlouhé časy

314 Kč
279 Kč
Panství Farleigh - 11%
(1x)

Rodina rozdělená válkou. Zrádce v jejich středu.

Do života lorda Westerhama a jeho pěti dcer zasáhne druhá světová válka, když se na jejich panství Farleigh zřítí parašutista. Rodinný přítel a agent MI5 Ben Cresswell má prověřit, zda byl muž něm

romány

Panství Farleigh

332 Kč
295 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 35 položek
<< < 1 2 3 4 > >>