Nejprodávanější tituly - červen 2019
folk a country

V rozpitých barvách - 11%
Na autorském albu Jaroslava Hutky najde posluchač dvanáct písní – obrazů zachycujících zpěvákův pohled na svět v několika posledních letech.
folk a country

V rozpitých barvách

261 Kč
232 Kč
Holobyt - 11%
Třetí album posouvá Martinu Trchovou k výraznější otevřenosti, po šesti letech hledání přináší dvanáct hudebně plnokrevných nadžánrových písní. Holobyt jako prázdný prostor, který lze znovu zabydlet a vykročit někam dál.
folk a country

Holobyt

269 Kč
239 Kč
Tři čuníci - 11%
Na tomto CD hraje, zpívá a recituje Jaromír Nohavica, slova jsou složena Jaromírem Nohavicou, Karlem Plíhalem a Pavlem Dobešem. Na hudbě se podílel i am. trad. Bill Groggin's Goat.
folk a country

Tři čuníci

242 Kč
215 Kč
V salonu barokních dam - 11%
Desku jsem nazvala "V salonu barokních dam" podle jedné z písní, která se otevřeně hlásí k odkazu baroka. Nakonec mi vlastně všechny písničky vyšly tak, že se nějakým způsobem k baroku vztahují, ač některé velmi skrytě. Jsou napsány tak, že vždy alespoň dvě písně z alba spolu souvisejí, ať už po stránce motivické, textové, nebo aranžérské. Ve třech skladbách dokonce zpracovávám stejný motiv, jde vlastně o jakési "variace".
folk a country

V salonu barokních dam

269 Kč
239 Kč
Těba - 11%
Kapela nechává rozeznít hřejivou muziku, která se vzdaluje klasickým folkovým schématům. Hudba Cymbelínu v sobě spojuje vřelost odkazů na moravskou lidovou píseň s hravostí a poetičností hřejivých tónů akustických nástrojů i rozjímavých a nadčasových textů.
folk a country

Těba

224 Kč
199 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 15 položek
<< < 1 2