Nejprodávanější tituly - červen 2019
rock

Ve stínu slunce - 11%
Sedm let po vydání alba Neopak přichází Miloš Makovský s albem Ve stínu slunce.
rock

Ve stínu slunce

251 Kč
223 Kč
The Wall - 11%
11. album legendární Oxfordské kapely z roku 1979 v remasterované verzi.
rock

The Wall

359 Kč
319 Kč
Lešť - 11%
Skupina Ladě, která patří k tomu nejlepšímu z české hudby stojící mimo pozornost mainstreamových médií, a její třetí řadové album, přes veškerou „alternativnost“ možná hravější než kdykoli předtím.
rock

Lešť

269 Kč
239 Kč
Freak Show - 11%
Václav Bartoš je vynikající a osobitý zpěvák a jeho kapele Fru Fru to skvěle šlape. Potvrzuje to na albu Freak Show, které je nejpřístupnějším albem této rockové čtveřice.
rock

Freak Show

269 Kč
239 Kč
Lovu zdar - 11%
Druhé řadové album kapely Nuck Chorris Gang je tu a Gang oznamuje, že dnes je na pultě čerstvá člověčina. Na albu najdete tvrdé bluesové reefy, skákavé refrény se mísí s romantickými melodiemi nejnovějších trendů, své si najdou i příznivci dechovky, latiny a aqua zumby.
rock

Lovu zdar

269 Kč
239 Kč
Až přiletí tučňák - 11%
Fru Fru je hudební koktejl, který vyzobává z různých žánrů to nejlepší a vkládá je do svého vidění rocku. Nezaměnitelný vokál osobitého zpěváka a skladatele Václava Bartoše poznáte během prvních taktů. Pro kapelu jsou také typické steeldrumy, groove i skvělé texty.
rock

Až přiletí tučňák

269 Kč
239 Kč
Dream - 11%
Vynikající soulrockové trio vedené kytaristou a zpěvákem Zdeňkem Bínou připravilo svoje páté řadové album. Kapela rozvíjí svůj styl postavený na vybroušeném muzikantství a instrumentálních schopnostech všech členů.
rock

Dream

269 Kč
239 Kč
Žito - 11%
Studiové album Daniela Landy po 6 letech od posledního sólového počinu, kterým byla deska Nigredo. Pak vydal pouze soundtrack k filmu Tacho a live záznamy ze svých vystoupení. Album Žito je vedle mystiky především jakýmsi vlastenecky zabarveným doplňkem dějepisu. Na albu Landovi sekundují vynikající hudebníci, např. Kája Mařík, Tomáš Vartecký, Miloš Meier nebo Jakub Antl.
rock

Žito

341 Kč
303 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 18 položek
<< < 1 2