Nejprodávanější Kniha nebo Omalovánka - červen 2019
česká

Mýty Lakotů - 6%
(3x)
Sbírka mýtů kmene Lakota (Sioux) obsahuje především autentické pověsti nasbírané misionáři a lingvisty v průběhu 19. a počátkem 20. století. Bilingvní vydání - lakotsky a česky.
česká

Mýty Lakotů

338 Kč
318 Kč
Nahá před Bohem lásky - 11%
(1x)
Zapomeňte na nudnou literaturu, která zajímá leda hrstku podivínů. Teď je tu román pro všechny, kteří normálně nečtou.
česká
Ukázky

Nahá před Bohem lásky

159 Kč
142 Kč
Mytologie zahrádkářské kolonie
(3x)

Kniha básníka Václava Vokolka je jedinečným svědectvím o zanikajícím světě pražských zahrádkářských kolonií a zároveň brilantní literární evokací tohoto specifického mikrosvěta. Knihu provází evokativní a vtahující fotografie Richarda Čermáka.

česká

Mytologie zahrádkářské kolonie

53 Kč
Hodiny z olova - 11%
(7x)
Rozsáhlý román inspirovaný autorčinými pobyty v Číně. Do osudu několika rodin odlišných generací z evropských zemí i sociálních vrstev zasáhne tatáž rozhodující věta. Kniha získala cenu Magnesia Litera 2019 - Kniha roku
česká
Ukázky

Hodiny z olova

449 Kč
399 Kč
Teorie podivnosti - 11%
(4x)
Vypravěčka Ada Sabová, mladá vědkyně z „Ústavu mezioborových studií člověka“, je v mnohém typickou (nikoli však stereotypní) moderní intelektuálkou, která se pokouší vybalancovat osobní život a kariéru.
česká
Ukázky

Teorie podivnosti

313 Kč
278 Kč
Štěstí napodruhé - 52%
Prozaický soubor Štěstí napodruhé se časovým i tematickým obloukem vrací o šedesát let zpět. Jednotlivé prózy totiž pocházejí z krabic náhodně nalezených ve sklepě pod schody, kam je kdysi ukryla Jitka Stránská.
česká

Štěstí napodruhé

206 Kč
99 Kč
Čurda z hlíny - 11%
(2x)
Tři dokupovídky nejsou historickou studií, ale živým a čtivým portrétem několika temných postav.
česká
Ukázky

Čurda z hlíny

269 Kč
239 Kč
Pan Tau a tisíc zázraků - 38%
Tento kouzelný pán s buřinkou a deštníkem„umí být chvíli velký a chvíli malý“, stačí, aby si na buřinku poklepal – a je z něj mrňavý panáček. Ale ať už malý nebo velký, vždycky měnit sny ve skutečnost. Kniha vyšla se dvěma různými přebaly.
česká

Pan Tau a tisíc zázraků

238 Kč
148 Kč
Narodila jsem se za bouřky - 11%
(1x)
Kniha vzpomínek známé fotografky, vtipné zasvěceně evokující český kulturní život posledních šedesáti let, doplněna unikátními fotografiemi.
česká

Narodila jsem se za bouřky

269 Kč
239 Kč
Na odstřel - 6%
Komiksová detektivka z divadelního prostředí, kde není nouze o podezřelé. Hlavní hrdinka, divadelní kritička Dita Oulibská, má tak trochu styl slečny Marplové.
česká
Ukázky

Na odstřel

169 Kč
159 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 1000 položek
<< < 1 2 3 4 .. 100 > >>