Nejprodávanější Kniha - červen 2019
leporela

Jak bydlí zvířata - 11%
Odklop okénka a nahlédni do různých zvířecích příbytků. Do hnízd v koruně stromů, do podzemních nor, pod mořskou hladinu na korálový útes nebo přímo k vám domů.
leporela

Jak bydlí zvířata

314 Kč
279 Kč
Kam ses schoval, králíčku? - 11%
Kniha pro nejmenší děti, která jim jistě udělá radost. Užijte si společné chvíle při listování knihou a hledejte roztomilého králíčka.
leporela

Kam ses schoval, králíčku?

161 Kč
143 Kč
Kniha o noci
Když jdeš večer spát, probouzí se jiný svět – noční svět. Prozkoumej, co se děje v noci v lese, ve městě i ve vesmíru. Čekají na tebe překvapivé objevy!
leporela

Kniha o noci

116 Kč
Medvídek v kuchyni - 11%
To je ale dvojka! Jedna je hubená jako lunt a druhá nemá daleko do kuličky. Dvě myšky, které obvykle u medvídka doma dělají jen samou neplechu, se rozhodly, že mu tentokrát pomůžou.
leporela

Medvídek v kuchyni

179 Kč
159 Kč
Moje malá chrasticí a kousací knížka Malý tučňák - 11%

Chrastící a kousací knížka, kterou si děti zamilují! Připojte se k malému tučňáčkovi a poznávejte nové barvy, zatímco se setkává s novými zvířátky.

leporela

Moje malá chrasticí a kousací knížka Malý tučňák

134 Kč
119 Kč
Moje první 3D dobrodružství O chrabrém rytíři - 11%
V této kouzelné 3D knize Vás čeká velká spousta aktivit a objevování. Zábavné záložky a překvapivá vyskakovací okna vzbudí představivost každého dítěte, zatímco napínavě sleduje dobrodružství lišáka Ládi.
leporela

Moje první 3D dobrodružství O chrabrém rytíři

179 Kč
159 Kč
Motoknížka - Náklaďáky - 11%
Knížka s tvrdými deskami ve tvaru nákladního auta, která je psána jednoduchým textem, tak aby se děti mohli naučit nová slova, kniha je doprovázená pestrobarevnými ilustracemi, takže zaujme každé malé dítě!
leporela

Motoknížka - Náklaďáky

170 Kč
151 Kč
Najdeš mě? Tygr a jeho kamarádi - 11%
Dotyková knížka se skrytými zvířátky. Vydejte se do divočiny a poznejte zvířecí přátele! Tato knížka s třpytivými částmi a různými dotykovými prvky zaručeně probudí zájem vašeho dítěte.
leporela

Najdeš mě? Tygr a jeho kamarádi

161 Kč
143 Kč
Najdeš mě? Žabka a její kamarádi - 11%
Dotyková knížka se skrytými zvířátky. Poznejte malé bytosti, které žijí všude okolo nás! Tato knížka s třpytivými částmi a různými dotykovými prvky zaručeně probudí zájem vašeho dítěte.
leporela

Najdeš mě? Žabka a její kamarádi

161 Kč
143 Kč
Rok na trhu
Velkoformátové leporelo ve stylu oblíbeného Roku v lese dětem tentokrát představí barvitý život prodejců na trhu a jejich zákazníků.
leporela
Ukázky

Rok na trhu

224 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 61 položek
<< < 1 2 3 4 5 .. 7 > >>