Nejprodávanější tituly - červen 2019
Česká republika

Plzeň - krok za krokem I.
Lexikon centra Plzně zahrnuje všechny domy, církevní stavby, veřejná prostranství či pomníky v historickém centru, vymezeném sadovým okruhem.
Česká republika
Ukázky

Plzeň - krok za krokem I.

134 Kč
Tajemné stezky - Za ztracenou slávou západního Krušnohoří - 11%

Hřeben Krušných hor od pradávna tvořil hranici mezi Čechami a sousedním Saskem. Vydejme se spolu s autorem Stanislavem Burachovičem po stopách dávných prospektorů a prvních horníků a oprašme spolu s ním zašlou slávu západního Krušnohoří.

Česká republika

Tajemné stezky - Za ztracenou slávou západního Krušnohoří

269 Kč
239 Kč
Hrady, zámky a tvrze na starých pohlednicích I. - 11%
(1x)
Jedná se o již 41. svazek oblíbené edice knih „na starých pohlednicích“, zároveň také o 1. díl edice „o hradech, zámcích a tvrzích“. V knize je vyobrazeno bezmála 380 různých objektů prostřednictvím více než 820 historických pohlednic.
Česká republika

Hrady, zámky a tvrze na starých pohlednicích I.

621 Kč
552 Kč
Chlum u Třeboně
Druhý titul z nové ediční řady Toulky zavede čtenáře do oblasti rybníků a blat v Třeboňské pánvi. Průvodce popisuje více než 50 atraktivních lokalit a zhruba desítku nejkrásnějších tras pro pěší i cykloturistiku.
Česká republika

Chlum u Třeboně

45 Kč
Tajemné stezky - Po proudu Dyje krajem vína a slavné historie - 11%
Vydejte se s námi do Podyjí, do kraje na pomezí Moravy a Dolních Rakous, kde na prosluněných svazích zraje víno a četné hrady a zámky připomínají dávnou historii.
Česká republika

Tajemné stezky - Po proudu Dyje krajem vína a slavné historie

269 Kč
239 Kč
Olšanské hřbitovy IV. - 11%
Již 3. díl velké řady o pražských hřbitovech zasvěcené zprvu Olšanským hřbitovům, mapuje zdejší část IV. a vedle fotografické dokumentace přináší jak osobní údaje, tak často i medialónky zde pohřbených osob.
Česká republika

Olšanské hřbitovy IV.

403 Kč
358 Kč
Za sopkami po Čechách - 20%
Jezdíte rádi na rodinné výlety a zároveň se zajímáte o vulkanologii? Zdá se vám, že takové dva koníčky nelze spojit? Představujeme vám originálního turistického průvodce po českých sopkách.
Česká republika
Ukázky

Za sopkami po Čechách

305 Kč
244 Kč
Šumava - Železnorudsko 24
Túry v západní části Šumavy, turisticky atraktivní cíle - Černé a Čertovo jezero, Pancíř (i lanovkou), letovisko Železná Ruda, Prášily s botanickou zahradou, hrad Velhartice, výlety za hranice do Bavorského lesa.
Česká republika

Šumava - Železnorudsko 24

80 Kč
Českosaské Švýcarsko - 11%
Fotografický průvodce přírodou a krajinou provází kolébkou turistiky, od 19. století nazývanou Českosaským Švýcarskem, oblastí Labských pískovců se svým nejcennějším jádrem – Národními parky České a Saské Švýcarsko.
Česká republika

Českosaské Švýcarsko

179 Kč
159 Kč
Prague Castle - Detailed Guide - 11%
Podrobný průvodce Pražským hradem čtenáře detailně seznamuje se všemi stavebními monumenty Hradu a provází je po nádvořích, ulicích i zahradách
Česká republika

Prague Castle - Detailed Guide

455 Kč
404 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 30 položek
<< < 1 2 3