Nejprodávanější tituly - červen 2019
humor

Strážce nádrže
(2x)
Starý strážce vodní nádrže Jiří Smrček si dopisuje s generálním ředitelem povodí. Jsou to zprávy o stavu přehrady, ale také o stavu jeho duše. Nevadí, že ředitel ani na jeden z jeho 23 dopisů neodpoví.
humor

Strážce nádrže

224 Kč
Čaroprávnost
Druhé vydání 3. dílu ze Zeměplošského cyklu, nejlegračnější a nejpodivuhodnější fantasy v této i jakékoliv jiné Galaxii.
humor

Čaroprávnost

223 Kč
Továrna na debilno
Nejtřaskavější společensko-politická satira od dob Švejka od autora deníčků moderního fotra a kolážového mága TMBK. Továrna na debilno vytvořila rekord na největším českém crowdfundingovém portálu Hit Hit, kdy se jí podařilo vybrat téměř 900 000 Kč.
humor

Továrna na debilno

315 Kč
Dalajlamova kočka
(9x)
Dalajlamova kočka je zábavný a čtivý román. Dozvíme se v něm i to, jak by asi dalajlama reagoval, kdyby dostal jako dárek mrtvou myš. A také, proč zrovna kočičí oči nejlépe vidí lidské slabosti i krásu.
humor

Dalajlamova kočka

220 Kč
Cyklokomiks
Zábavné stripy ze světa cyklistiky pro profíky i pro hobíky, v nichž se o této oblíbené outdoorové činnosti dozvíte ledacos nového a zároveň si připomenete, co k ní neodmyslitelně patří.
humor

Cyklokomiks

242 Kč
Doktor v domě
První svazek z populární série knih vyprávějících humorné historky ze života mediků, lékařů a jejich pacientů. Tentokrát jako audiokniha.
humor

Doktor v domě

269 Kč
Mary Poppinsová
Velké dobrodružství začíná! Uvítejte na první pohled důstojnou chůvu, se kterou ale není radno žertovat. Mary Poppinsová je však i plná fantazie a navíc umí čarovat.
humor

Mary Poppinsová

242 Kč
Volané číslo existuje
Co se asi děje ve vašem mobilním telefonu, když někomu voláte? Když ze seznamu mažete nějaké číslo, nebo zrovna datlujete esemesku? Právě na tyto záludné otázky odpovídají povídky Milana Tesaře. Jeden z autorů legendárního Zeleného Raoula vás v nich nechává nahlédnout do světa za displejem...
humor
Ukázky

Volané číslo existuje

209 Kč
Zbouchnul jsem Satanovu dceru
Přišla si pro jeho duši, ale odešla s jeho srdcem. Román Carltona Mellicka III, autora s ohromující fantazií a nezaměnitelným stylem, je romantickou komedií, jaká tu ještě nebyla.
humor

Zbouchnul jsem Satanovu dceru

224 Kč
Holky s voctem

Celou pubertu jsem posilovala břicho, abych ho měla ploché a pevné. Jenže jsem si nevšimla, že můj zadek připomíná velký měkký gauč. Život nebývá takový, jaký si myslíme, že bude. A někdy je to zatraceně dobře.

humor

Holky s voctem

242 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 132 položek
<< < 1 2 3 4 5 .. 14 > >>