Nejprodávanější Kniha - červen 2019

Vesmír versus Alex Woods
(2x)
Jedné deštivé noci zastaví celníci v Doveru sedmnáctiletého Alexe. V autě mu najdou 113 gramů marihuany a urnu s ostatky jeho nejlepšího přítele.

Vesmír versus Alex Woods

296 Kč
Můj příběh
(4x)
Michelle Obamová se díky svému životu naplněnému smyslem a úspěchy stala jednou z nejikoničtějších a nejpodmanivějších žen naší éry.
Ukázky

Můj příběh

358 Kč
Příběhostroj
(2x)
Kniha rozvíjí čtenářskou gramotnost, kreativitu, obrazotvornost a tříbí schopnosti vypravěče. Připraveno je 60 bohatě ilustrovaných zábavných úkolů a her. Součástí knihy je navíc netradiční „generátor příběhů“.
Ukázky

Příběhostroj

356 Kč
Zlodějka mýho táty
(3x)
Petra Hůlová opět suverénně vládne slovem, ve svém světě na prahu katastrofy klade čím dál nepříjemnější otázky a rozhodně nenabízí jednoznačné odpovědi.

Zlodějka mýho táty

269 Kč
Ještě než umřu
Šestnáctiletá Tessa má stejné pocity, touhy a plány jako její vrstevníci. Na jejich uskutečnění má ovšem podstatně méně času. Trpí leukémií v pokročilém stadiu a v takovém rozsahu, že není možná žádná další léčba.
Ukázky

Ještě než umřu

249 Kč
Dvě století střední Evropy
(3x)
Komparativně pojaté dějiny středoevropských národů (Čechů, Slováků, Maďarů, Poláků, Němců, Rakušanů a Židů) v moderní éře od sklonku 18. století do současnosti.

Dvě století střední Evropy

709 Kč
Nebezpečná metoda
Kniha popisuje začátky nového vědního oboru - psychoanalýzy. Poprvé odkrývá příběh osudové rivality mezi Carlem G. Jungem a Sigmundem Freudem a jejich rozchodu, ve kterém svou roli sehrála žena - Sabina Spierlreinová.
Ukázky

Nebezpečná metoda

357 Kč
Kalašnikov. AK-47 proti zbytku světa

Autor předkládá historii vývoje a výroby automatických zbraní od Gatlingova kulometu přes neblaze proslulé AK-47 a M-16 až po moderní typy.

Kalašnikov. AK-47 proti zbytku světa

466 Kč
Spis Vaterland
(2x)
Červenec 1932, berlínská policie stojí před záhadou: v nákladním výtahu v „Domě Vaterland“, legendárním chrámu zábavy na Postupimském náměstí, leží mrtvý muž. Vše nasvědčuje tomu, že se utopil.

Spis Vaterland

404 Kč
Mýty Lakotů
(3x)
Sbírka mýtů kmene Lakota (Sioux) obsahuje především autentické pověsti nasbírané misionáři a lingvisty v průběhu 19. a počátkem 20. století. Bilingvní vydání - lakotsky a česky.

Mýty Lakotů

338 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 1000 položek
<< < 1 2 3 4 5 .. 100 > >>