Nejprodávanější hudba - červen 2019

Marsyas
Kultovní folkrockové album v parádní reedici

Marsyas

296 Kč
Oceán
Sólový debut libereckého hudebníka. Hank si podobně jako vrámci Atmo Music pohrává s emocemi, nebojí se o pocity podělit, dává průchod svým frustracím i touhám.

Oceán

296 Kč
Pětiminutový tulák
Elektrofolková kapela Listolet sdružená okolo Tomáše Háčka se po šestileté pauze vrací s novým řadovým albem, které na konci loňského roku předznamenal singl Kocour spí.

Pětiminutový tulák

269 Kč
Prvý raz!
K 10. výročí si Pěvecká skupina Blaženky nadělila první profilové album Prvý raz!, které má sice valašský název avšak federální charakter. Ten je zásadně podmíněn kulturní příbuzností Moravského Valašska se slovenskými regiony.

Prvý raz!

269 Kč
Rammstein
Německá industrial metalová kapela RAMMSTEIN vydává po deseti letech studiové album. Pilotním singlem je skladba Deutschland, prostřednictvím které kapela oznámila velkolepý návrat.

Rammstein

1 196 Kč
Skleněný den
Po politickém albu Sto let nahrál Jaroslav Hutka novou desku, složenou naopak z písní lyrických, z nichž mnohé jsou inspirovány jeho pobyty v Indii. Skleněný den v jistém smyslu navazuje na album V rozpitých barvách.

Skleněný den

261 Kč
Taller
Jamie Cullum je světoznámým jazzovým pianistou a zpěvákem, jehož kariéra trvá již 18 let. Aktuálně se Cullum po pěti letech vrací s novým albem Taller.

Taller

359 Kč
Thank U, Next
(1x)
Thank u, next je v pořadí páté album americké zpěvačky Ariany Grande, která na něm začala pracovat pár měsíců po vydání předchozí desky Sweetener.

Thank U, Next

1 061 Kč
Things I've Seen
Alex Hepburn, původem ze Skotska, je londýnská popová zpěvačka, která se svým talentem a chraplavým hlasem podobá známé zpěvačce Janis Joplin. Vydává album Things I've Seen.

Things I've Seen

485 Kč
100 let s českou písničkou
Připomeňme si 100 let republiky písničkou!

100 let s českou písničkou

374 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 84 položek
<< < 1 2 3 4 5 .. 9 > >>