Nejprodávanější e-knihy - červen 2019
osobnosti a osudy

V soukolí okřídleného šípu - 20%
(1x)
Dramatické příběhy tří generací rodiny Hrdličků, kteří svůj život spojili s mladoboleslavskou automobilkou. 2., rozšířené vydání
osobnosti a osudy
Ukázky

V soukolí okřídleného šípu

288 Kč
230 Kč
Vratislav - První král Čechů - 20%
Reitinger zvolil metodu analytických sond do Vratislavovy domácí a zahraniční politiky, s důrazem na jeho panovnickou moc. V mnoha ohledech je jeho kniha velmi objevná, protože novou optikou nahlíží dobu druhé poloviny 11. století.
osobnosti a osudy
Ukázky

Vratislav - První král Čechů

298 Kč
238 Kč
Zpověď zvěrolékaře - 20%
Autor vychází ze své autobiografie. Své povolání veterináře by za žádné jiné nevyměnil, i když to, jak se dále dozvíte, mohlo dopadnout úplně jinak. To, co skutečně v životě zažil, se snaží popsat s cílem nejen se s příběhy podělit, ale i pobaví.
osobnosti a osudy
Ukázky

Zpověď zvěrolékaře

99 Kč
79 Kč
Žila jsem s oddaným komunistou - 20%
(1x)
Jedná se o vysoce hodnotnou memoárovou literaturu, která odkrývá mnohé z našich nedávných dějin, především společenské a politické poměry v Československu padesátých a šedesátých let.
osobnosti a osudy
Ukázky

Žila jsem s oddaným komunistou

149 Kč
119 Kč
Éra nevinnosti - 20%
Naše země po listopadu 1989 prožila dynamický vývoj, který radikálně změnil její tvář. Kniha Éra nevinnosti. Česká politika 1989-1997 nabízí ucelené zachycení této zajímavé doby, jejíž někteří aktéři mnohdy utvářejí i dnešek.
osobnosti a osudy
Ukázky

Éra nevinnosti

99 Kč
79 Kč
Cartierova panteřice - 20%
(2x)

Podivuhodný příběh Jeanne Toussaintové, šperkařky králů. Žena, která se stala klenotem firmy Cartier...

osobnosti a osudy
Ukázky

Cartierova panteřice

254 Kč
203 Kč
Flashky - 20%
(3x)
Jedinečná vzpomínková kniha napsaná dcerou Jana Zábrany k třicátému výročí jeho úmrtí. Plnohodnotná umělecká próza, která přesným a břitkým jazykem podává pravdivý obraz české společnosti v poválečném půlstoletí na pozadí tzv. rodinné historie.
osobnosti a osudy
Ukázky

Flashky

158 Kč
126 Kč
Soukromí Milady Horákové - 20%
Soukromí Milady Horákové je po díle Rodokmen a soukromí TGM druhou nejvýraznější knihou historičky Michaely Košťálové týkající se velkých osobností první Československé republiky.
osobnosti a osudy
Ukázky

Soukromí Milady Horákové

149 Kč
119 Kč
Steve Jobs: Zrození vizionáře - 20%
Poutavě napsaná kniha, která mění zažitý způsob vnímání jedné z nejpůsobivějších osobností moderní historie. Zcela vyvrací pohled na Steva Jobse jako na člověka navždy ustrnulého mezi nepopiratelnou genialitou a nezvladatelným hulvátstvím.
osobnosti a osudy
Ukázky

Steve Jobs: Zrození vizionáře

339 Kč
271 Kč
Zažil jsem toho dost - 20%
Profesor PhDr. Petr Sgall, DrSc., je široce uznávanou vědeckou osobností v oboru obecné, teoretické i komputační lingvistiky a bohemistiky, často se u nás i v zahraničí objevuje odkaz na „Sgallovu školu“. Velmi málo se však ví o běhu jeho života.
osobnosti a osudy
Ukázky

Zažil jsem toho dost

130 Kč
104 Kč
Zobrazuji 31 - 40 z 61 položek
<< < 1 2 3 4 5 6 7 > >>