Nejprodávanější e-knihy - červen 2019
psychologie

Brána k nadvědomí - 20%
(1x)
Kniha podrobně popisuje tři oblasti vědomí - podvědomí, denní vědomí a nadvědomí. Uvádí rovněž praktické postupy a doporučení umožňující plnohodnotné využívání všech tří oblastí.
psychologie
Ukázky

Brána k nadvědomí

185 Kč
148 Kč
Šťastný introvert - 20%
Jako introverti máte řadu předností, které můžete využívat a rozvíjet, a zároveň máte šanci pracovat se svými slabými stránkami. Tato knížka vám s tím pomůže. Ukáže vám, jak žít podle vlastních potřeb a sil a jak rozvíjet svou osobnost.
psychologie
Ukázky

Šťastný introvert

254 Kč
203 Kč
Žít sama a užít si to - 20%
Existuje jistá pravděpodobnost, že v některých obdobích svého života, možná třeba právě teď, budete muset zvládnout žít sama na sebe. Možná je to vaše volba. Možná ne. Retro bestseller z roku 1936.
psychologie
Ukázky

Žít sama a užít si to

220 Kč
176 Kč
Nadané dítě - 20%
Každý rodič i učitel si přeje, aby děti byly šťastné a úspěšné. Ale nadané děti jsou natolik specifické, že jejich motivace, chování, myšlení i prožívání můžou být okolím nesprávně interpretovány a přinášet jim tak trápení, nepochopení a problémy.
psychologie
Ukázky

Nadané dítě

271 Kč
217 Kč
Osobnostní a sociální rozvoj - 20%
Jste pedagog nebo se pohybujete na poli pomáhajících profesí? Jste student a připravujete se na dráhu učitele? Zajímají vás vztahy ve skupině, skupinová dynamika, psychohygiena či prevence vyhoření? Tato kniha je určena právě vám.
psychologie
Ukázky

Osobnostní a sociální rozvoj

254 Kč
203 Kč
Průvodce pro vysoce citlivé lidi - 20%
(1x)
Život s vysokou citlivostí je náročný, ale může vám přinést i řadu výhod. V této knize naleznete mnoho praktických tipů, cenných rad a technik, díky nimž se naučíte zvládat výzvy spojené s citlivostí...
psychologie
Ukázky

Průvodce pro vysoce citlivé lidi

297 Kč
238 Kč
Psychoterapie našich prababiček - 20%
V dnešní době jsou v oblibě knížky zaměřené na to, jak se cítit lépe. Současně se zajímáme, jak žili naši předkové. Tato kniha se snaží spojit moderní psychohygienu a další oblasti psychologie.
psychologie
Ukázky

Psychoterapie našich prababiček

204 Kč
163 Kč
Slovní sebeobrana a asertivita pro ženy - 20%
Známe to všechny! Každý den přicházejí situace, na které bychom měly pohotově zareagovat, ale vhodná odpověď nás napadne až o tři hodiny později. A tak jen mlčíme a jsme naštvané, nebo naopak odpovídáme moc zbrkle.
psychologie
Ukázky

Slovní sebeobrana a asertivita pro ženy

246 Kč
197 Kč
Obecná psychologie - 20%
(1x)
Publikace se zabývá základními aspekty lidské psychiky. Vychází z vymezení obecné psychologie a jejího postavení v systému psychologických věd, uvádí i základní metody, které slouží k poznání a hodnocení jednotlivých psychických projevů a funkcí.
psychologie
Ukázky

Obecná psychologie

270 Kč
216 Kč
Odpojený muž - 20%
(1x)
Jak se mají mladí muži v dnešním světě? Mezinárodně uznávaný psycholog Philip Zimbardo ve spolupráci s kolegyní Nikitou Coulombovou ukazují, jak se mužnost ocitá v krizi.
psychologie
Ukázky

Odpojený muž

424 Kč
339 Kč
Zobrazuji 31 - 40 z 88 položek
<< < 1 2 3 4 5 6 .. 9 > >>