Nejprodávanější e-knihy - červen 2019
filosofie a náboženství

Příběhy ke skautskému slibu a zákonu - 20%
Praktický návod, jak vést skauty a skautky k výchovným hodnotám. Příběhy jsou se skautingem od počátku pevně spjaté – mají lví podíl na jeho přitažlivosti a vyprávění je magickou silou, která umí proměňovat charakter.
filosofie a náboženství
Ukázky

Příběhy ke skautskému slibu a zákonu

60 Kč
48 Kč
Síla mýtu - 20%
Knižní přepis proslulého šestihodinového cyklu rozhovorů amerického antropologa, religionisty a filozofa Josepha Campbella (1904-1987) s moderátorem Billem Moyersem, v zasvěcených sondách do nejrůznějších kultur, civilizací a náboženství.
filosofie a náboženství
Ukázky

Síla mýtu

238 Kč
190 Kč
Východní křesťanské církve - 20%
Křesťanství se z Jeruzaléma šířilo několika směry. Jedním z jeho nejvlivnějších center byl Řím, jenž se také stal sídlem papežů a zůstal jím i po přesídlení císaře do nově vzniklé a tehdy řecké Konstantinopole.
filosofie a náboženství
Ukázky

Východní křesťanské církve

210 Kč
168 Kč
Zápolení o pravdu, naději a lidskou důstojnost - 20%
Monografie Ctirada V. Pospíšila přináší podstatné rozšíření předchozích výzkumů v oblasti vztahů katolické teologie k poznatkům přírodních věd v minulém a předminulém století.
filosofie a náboženství
Ukázky

Zápolení o pravdu, naději a lidskou důstojnost

260 Kč
208 Kč
Zen a umění údržby motocyklu - 20%
(1x)
Kultovní kniha americké literatury, podobně jako Kerouacův román Na cestě či Hellerova Hlava XXII. Spojuje zdánlivě neslučitelné žánry cestovního deníku, románu a filozofických úvah.
filosofie a náboženství
Ukázky

Zen a umění údržby motocyklu

266 Kč
213 Kč
Katolický pohled na náboženskou pluralitu - 20%
Kniha nabízí úvod do teologické reflexe vztahu křesťanství k jiným náboženským tradicím v katolické perspektivě. Představuje dějiny tohoto vztahu a definuje teologický základ křesťanského přístupu k náboženské pluralitě.
filosofie a náboženství
Ukázky

Katolický pohled na náboženskou pluralitu

170 Kč
136 Kč
Kde se stala chyba? - 20%
Kniha emeritního profesora blízkovýchodních studií na Princetonské univerzitě vypráví příběh islámského Středního východu, který se po několik staletí nacházel v popředí světové civilizace.
filosofie a náboženství
Ukázky

Kde se stala chyba?

199 Kč
159 Kč
Mozek a vědomí - 20%
(1x)
Co se stane, když přijmeme jako fakt, že vše, co si myslíme a cítíme, nevychází z nehmotné duše, ale z elektrochemické aktivity našeho mozku?
filosofie a náboženství
Ukázky

Mozek a vědomí

180 Kč
144 Kč
Vera mundi lumina - 20%
Kniha obsahuje komentovaná vydání čtyř německých a čtyř českých textů svátečních a příležitostných kázání z fondu historické knihovny řádu bratří kazatelů v konventu sv. Jiljí v Praze.
filosofie a náboženství
Ukázky

Vera mundi lumina

290 Kč
232 Kč
Žena neboli kněžství srdce - 20%
(1x)
Poté, co si žena předsevzala, že se musí vymanit z ovládání mužem, přejala mužská schémata na úkor své vlastní ženskosti, a tím se vzdálila své základní povaze. Ocitá se najednou ještě osamocenější a zranitelnější ve spletitých situacích, ...
filosofie a náboženství
Ukázky

Žena neboli kněžství srdce

85 Kč
68 Kč
Zobrazuji 31 - 40 z 64 položek
<< < 1 2 3 4 5 6 7 > >>