Nejprodávanější tituly - červen 2019
esoterika a astrologie

Senzitivní lidé - 11%
Také si někdy připadáte jako z nějaké jiné hvězdy? Prostě nestvoření pro tento svět? Možná tedy také patříte do skupiny hypersenzitivních jedinců a tato kniha by vám mohla otevřít oči.
esoterika a astrologie

Senzitivní lidé

349 Kč
310 Kč
Sněm filosofů - 20%
Sněm filosofů (Turba philosophorum) je jedním z nejslavnějších a nejvlivnějších alchymických traktátů středověku.
esoterika a astrologie
Ukázky

Sněm filosofů

250 Kč
200 Kč
Svět očima psychotronika - 11%
Známý psychotronik ve své nové knize názorně přibližuje různé techniky, směry a jejich kombinace i legendární postavy z oblasti psychotroniky a léčitelství.
esoterika a astrologie

Svět očima psychotronika

314 Kč
279 Kč
Techniky přírodní magie - 11%
List z dubu… luční kvítí… voda ze zurčícího potoka… hlína z temné jeskyně… To jsou starodávné nástroje přírodní magie. Zrozené matkou Zemí, obsahující její esenciální sílu čekají na náš dotek a záměr, aby oživily své magické vlastnosti.
esoterika a astrologie

Techniky přírodní magie

322 Kč
286 Kč
Bez pout - 11%
Kniha vypráví o nejniternějších pocitech duše v době jejího odchodu ze života a o pocitech duše, která se loučí s milovanou bytostí. Umíte žít sami za sebe nebo jste příliš závislí na druhých? To můžete zjistit díky této knize.
esoterika a astrologie

Bez pout

351 Kč
312 Kč
Buddhistická psychoterapie - 11%
Tato kniha vznikla z praxe. Popisuje léčivé a dnes již dobře odzkoušené spojení buddhistických a psychoterapeutických ošetřujících postupů. Jsou zde představeny jak techniky různých moderních terapeutických forem...
esoterika a astrologie

Buddhistická psychoterapie

403 Kč
358 Kč
Intimní splynutí - 6%
(1x)
Tato kniha je o otvírání našich srdcí a o jedinečných vlohách, které jsou uloženy hluboko v naší sexuální, emoční i duchovní podstatě.
esoterika a astrologie

Intimní splynutí

254 Kč
239 Kč
Jak rozvinout své duchovní schopnosti - 11%
Máte v sobě tajnou moc, která jen čeká, až si ji osedláte - je to váš přirozený smysl duchovna. Probuďte v sobě a rozvíjejte duchovní schopnosti a stvořte si život, o kterém jste vždy snili.
esoterika a astrologie

Jak rozvinout své duchovní schopnosti

295 Kč
262 Kč
Jak se spřátelit s konflikty - 11%
Spřátelit se s konfliktem – to je ale nápad! Autor Joe Goodbread pomohl zvládnout konflikty stovkám lidí – počínaje každodenními rodinnými a sousedskými spory až po konflikt v Severním Irsku.
esoterika a astrologie

Jak se spřátelit s konflikty

279 Kč
248 Kč
Jóga podle čaker - 11%
Kniha, která nesmí chybět v knihovničce žádného studenta ani učitele jógy! Díky této dlouho očekávané knize uznávané odbornice na čakry Anodey Judith lépe pochopíte systém jógy a posunete svoji praxi o stupeň dál.
esoterika a astrologie

Jóga podle čaker

494 Kč
439 Kč
Zobrazuji 41 - 50 z 129 položek
<< < 1 .. 3 4 5 6 7 .. 13 > >>