Nejprodávanější Kniha - červen 2019
medicína

Celým tělem naboso - 11%
Co vše modernímu člověku způsobuje běžná obuv a umělé prostředí, v němž se pohybuje? Jak bezpečně přejít na minimalistickou obuv a získat nesmírný prospěch z uvolnění a vysvobození chodidel?
medicína

Celým tělem naboso

223 Kč
198 Kč
Esence psychonautiky - 11%
(1x)
Jaké poznání nám mohou zpřístupnit psychedelika? Naše kultura za „poznání“, resp. „vědění“ pokládá obvykle něco poj­menova­tel­né­ho, ideálně vyčíslitelného. Tomu se ovšem prožitky, které nám tyto látky zprostředkovávají, ze své podstaty vyhýbají.
medicína

Esence psychonautiky

163 Kč
145 Kč
Nebojte se přežít - 11%
Kniha obsahuje mnoho příběhů, mnoho lidských osudů. Společného mají to, že v nějakém období se všechny odehrávaly na Oddělené následné intenzivní péče v nemocnici v Ostrově. Říkáte, že vám se to stát nemůže? Přečtěte tuto knihu a uvidíte…
medicína

Nebojte se přežít

176 Kč
156 Kč
Rehabilitace motoriky člověka - 11%
Publikace, která je výsledkem spolupráce teoretiků a klinických pracovníků, navazuje na tři úspěšná vydání oblíbené a úspěšné knihy fyziologie a léčebná rehabilitace motoriky člověka
medicína

Rehabilitace motoriky člověka

449 Kč
399 Kč
Sociální fobie a její léčba - 11%
Lidé trpící sociální fobií cítí nervozitu a napětí ve společnosti jiných lidí. Takový člověk se obává hodnocení, které by se mohlo týkat jeho vzhledu, chování nebo charakteru, má přehnané obavy o to, co si druzí o něm budou myslet.
medicína

Sociální fobie a její léčba

359 Kč
319 Kč
Stomatologie - 11%
Publikace z edice Lékařské repetitorium přináší abecedně strukturovaný text tří odborníků, shrnuje základní klinické poznatky ve stomatologii a poskytuje zejména medikům nebo lékařům jiných specializací základní sumu informací z tohoto oboru medicíny
medicína

Stomatologie

171 Kč
152 Kč
Císařský řez - 11%
V mnoha zemích světa se dnes alespoň jedno dítě ze čtyř rodí císařským řezem. Toto je první kniha, která se zabývá všemi klíčovými otázkami spojenými s tímto zákrokem.
medicína
Ukázky

Císařský řez

306 Kč
272 Kč
Perinatální paliativní péče - 11%
Kniha je zaměřena především na psychosociální péči o rodiče, i když se samozřejmě týká i péče o umírající a zemřelé novorozence. Právě péče o rodiče bývá pro zdravotníky v takové situaci psychicky náročnější a jsou v ní často nejistí.
medicína

Perinatální paliativní péče

296 Kč
263 Kč
Rozhovory s Carlem R. Rogersem - 11%
Známý psychoterapeut Carl R. Rogers absolvoval během svého života řadu rozhovorů s významnými osobnostmi nejen psychologie, ale i dalších oborů.
medicína

Rozhovory s Carlem R. Rogersem

347 Kč
308 Kč
Diagnostika a terapie duševních poruch - 11%
Odborná publikace týkající se diagnostiky a terapie duševních poruch předkládá lékařům, psychologům a všem pracovníkům zabývajícím se touto problematikou dokonalý přehled o diagnostickém procesu, symptomatice, syndromologii a nozologii.
medicína

Diagnostika a terapie duševních poruch

719 Kč
639 Kč
Zobrazuji 41 - 50 z 72 položek
<< < 1 .. 3 4 5 6 7 8 > >>