Nejprodávanější tituly - červen 2019
regionální literatura

Chlum u Třeboně
Druhý titul z nové ediční řady Toulky zavede čtenáře do oblasti rybníků a blat v Třeboňské pánvi. Průvodce popisuje více než 50 atraktivních lokalit a zhruba desítku nejkrásnějších tras pro pěší i cykloturistiku.
regionální literatura

Chlum u Třeboně

45 Kč
Nové toulky mezi Vltavou a Sázavou - 11%

Nechejte se zlákat na další zábavné procházky mezi Vltavou a Sázavou – tentokrát až po Konopiště u Benešova.

regionální literatura

Nové toulky mezi Vltavou a Sázavou

224 Kč
199 Kč
Pověsti staré Prahy - 11%
Soubor třiceti pověstí a legend, které se vztahují k nejznámějším místům hlavního města Prahy. Tato místa lze dodnes navštívit, a tak se kniha může stát současně i jakýmsi zábavným, atypickým průvodcem, který lze vzít s sebou třeba na procházku.
regionální literatura

Pověsti staré Prahy

179 Kč
159 Kč
Praha avantgardní - 11%
Literární průvodce čtenáře zavede do české metropole dvacátých a třicátých let, kdy Prahou zněl jazz a noc prosvěcovaly neony i plátna kin.
regionální literatura

Praha avantgardní

405 Kč
360 Kč
Tajemné stezky - Po proudu Dyje krajem vína a slavné historie - 11%
Vydejte se s námi do Podyjí, do kraje na pomezí Moravy a Dolních Rakous, kde na prosluněných svazích zraje víno a četné hrady a zámky připomínají dávnou historii.
regionální literatura

Tajemné stezky - Po proudu Dyje krajem vína a slavné historie

269 Kč
239 Kč
Jiří Kovařík I.
Malíř Jiří Kovařík (1932-1994) byl plzeňským rodákem a celý svůj život v Plzni prožil. Tato kniha je první monografií Jiřího Kovaříka, která mapuje celek jeho díla, včetně pohnutého života umělce, který byl tragickou nehodou ukončen nedlouho po r.1989.
regionální literatura

Jiří Kovařík I.

450 Kč
Prague 6 - 11%
V angličtině vychází také v češtině již vyprodaná kniha o Praze 6 (v českém jazyce vyšla na konci roku 2011). Je upravena a aktualizována. Text přeložila renomovaná překladatelka Jarmila Fučíková a Sandra Giormani.
regionální literatura

Prague 6

356 Kč
317 Kč
Tajemné stezky - Za branami Prahy - 11%
V předcházející knize Před branami Prahy jsme se seznámili s východní částí okolí naší stověžaté matičky. Tentokrát budeme obcházet českou metropoli ze západní strany.
regionální literatura

Tajemné stezky - Za branami Prahy

269 Kč
239 Kč
Olšanské hřbitovy IV. - 11%
Již 3. díl velké řady o pražských hřbitovech zasvěcené zprvu Olšanským hřbitovům, mapuje zdejší část IV. a vedle fotografické dokumentace přináší jak osobní údaje, tak často i medialónky zde pohřbených osob.
regionální literatura

Olšanské hřbitovy IV.

403 Kč
358 Kč
Okolí Českých Budějovic
Českobudějovicko náleží mezi turisticky velmi přitažlivé oblasti jižních Čech. Stojí zde nejen všeobecně známá a památná místa, ale také stovky dalších méně věhlasných.
regionální literatura

Okolí Českých Budějovic

135 Kč
Zobrazuji 41 - 50 z 58 položek
<< < 1 .. 3 4 5 6 > >>