Nejprodávanější Kniha - červen 2019

Nekonečná pláž
(1x)
Když se Flora z Londýna vracela na rodný skotský ostrůvek Mure, nikdy by nevěřila, že její milovaný šéf Joel přijede za ní. Nečekala by, že si najde cestu zpět ke své rodině, obnoví stará přátelství a že otevře útulnou a úspěšnou kavárnu.
Ukázky

Nekonečná pláž

268 Kč
Štěstí napodruhé
Prozaický soubor Štěstí napodruhé se časovým i tematickým obloukem vrací o šedesát let zpět. Jednotlivé prózy totiž pocházejí z krabic náhodně nalezených ve sklepě pod schody, kam je kdysi ukryla Jitka Stránská.

Štěstí napodruhé

232 Kč
Hra o trůny
Zima se blíží. Dnes již klasická slova, která nejlépe vystihují epickou ságu George R. R. Martina Píseň ledu a ohně. Království Západozemí zažívají dlouhé léto, po němž musí následovat krutá zima.
Ukázky

Hra o trůny

799 Kč
Zpověď prohnilého bankéře
(2x)
Hlavním a největším přínosem knihy je dokonalý a v rámci možností daných složitostí tématu srozumitelný popis praktik světa vysokých financí.

Zpověď prohnilého bankéře

210 Kč
Okno v čase
(3x)
Vizionář a vědec Peter Russell ve svém bestselleru Okno v čase odvážně nastoluje hlavní duchovní výzvu naší doby — možnou transformaci našeho vědomí na vyšší úroveň.

Okno v čase

217 Kč
Čurda z hlíny
(2x)
Tři dokupovídky nejsou historickou studií, ale živým a čtivým portrétem několika temných postav.
Ukázky

Čurda z hlíny

269 Kč
Máj
Čtvrtý svazek Kritické hybridní edice přináší nové vědecké a čtenářské vydání básně Máj Karla Hynka Máchy (1810–1836).
Ukázky

Máj

221 Kč
Nejhorší děti na světě 3
Zdá se, že zásoby dětských prohřešků, ničemností, ba zlořádů ještě zdaleka nejsou vyčerpány. David Walliams je opět s humorem sobě vlastním zmapoval, zapsal a pak předal Tonymu Rossovi, aby k nim nakreslil spoustu vtipných ilustrací.
Ukázky

Nejhorší děti na světě 3

331 Kč
Outsider
(2x)
Když je v městském parku zavražděn jedenáctiletý chlapec, spolehliví očití svědci bez váhání označí za viníka oblíbeného trenéra Terryho Maitlanda. Důkazy DNA a otisky prstů potvrzují, že zločin byl spáchán tímto rodinou milovaným mužem.

Outsider

441 Kč
Jeden rok s Thomasem Bernhardem
(2x)
Během svého téměř desetiletého přátelství s Thomasem Bernhardem se obchodník s realitami Karl Ignaz Hennetmair (*1920) rozhodl zaznamenávat rozhovory a události Bernhardova života formou deníkových zápisů.

Jeden rok s Thomasem Bernhardem

447 Kč
Zobrazuji 41 - 50 z 1000 položek
<< < 1 .. 3 4 5 6 7 .. 100 > >>