Nejprodávanější Kniha - červen 2019
kuchařky

Vaříme pro batolata - 11%
Uvařit rychle, zdravě a tak, aby jídlo bylo vhodné i pro dítě? A navíc tak, aby chutnalo i dospělému? Ano, jde to a je to mnohem jednodušší, než byste si mysleli.
kuchařky

Vaříme pro batolata

161 Kč
143 Kč
Velká kniha o kávě - 11%
Kniha je určena i těm, kteří svou první Knihu o kávě mají – obsahuje zcela nové fotografie a mnoho nových informací včetně nových receptů kávových nápojů.
kuchařky
Ukázky

Velká kniha o kávě

719 Kč
639 Kč
Voňavý Inspiromat - 11%
(1x)
Kačku Tichou znají diváci televize z pořadu Snídaně s Novou, kam chodí pravidelně vařit a představovat své recepty. Krom toho se zúčastnila televizní soutěže Master Chef, kde se dostala až do semifinále.
kuchařky

Voňavý Inspiromat

314 Kč
279 Kč
Bylinky na mém stole - 11%
(8x)
140 úžasných receptů, více jak 200 barevných fotografií. Seznámí vás s bylinkami, jak je používat při vaření a vše je navíc doplněno spoustou informací a nenahraditelných zkušeností.
kuchařky

Bylinky na mém stole

342 Kč
304 Kč
Deník věčné dietářky
Držet redukční dietu se alespoň jednou ve svém životě rozhodla, nebo byla dohnaná, snad každá žena.
kuchařky

Deník věčné dietářky

89 Kč
Italská kuchařka - 11%
Artyčokový salát s parmezánem, penne rigate, kuře s kaštanovou nádivkou, chřest s parmezánem, broskve s amarettem nebo vaječný krém – to je pouze letmý výčet pochutin, které si můžete dopřát v Itáli.
kuchařky

Italská kuchařka

314 Kč
279 Kč
Kuře - Jednoduše & dokonale - 11%
(2x)
Ve své nové edici Jednoduše & dokonale vydává autor kuchařských bestsellerů Roman Vaněk první kuchařskou knihu v pořadí: Jednoduše & dokonale – Kuře.
kuchařky

Kuře - Jednoduše & dokonale

323 Kč
287 Kč
Makrobiotické nedělní vaření + DVD
Dá se u vaření relaxovat? Upravené a doplněné vydání této oblíbené knihy přináší inspiraci, jak společně změnit způsob přípravy nedělního oběda v zábavu a pochutnat si na pokrmech prověřených letitými zkušenostmi autorky.
kuchařky

Makrobiotické nedělní vaření + DVD

89 Kč
Sám doma a hladový - 11%
Moderní, vtipná a fresh kuchařka hlavně pro chlapy.
kuchařky
Ukázky

Sám doma a hladový

359 Kč
319 Kč
Citlivá kuchyně - 11%
Citlivá kuchyně není žádná "obyčejná kuchařka", kterých jsou stovky. Autorka, známá publicistka, má s citlivou kuchyní bohaté zkušenosti. Provází vás knihou se svým tradičním suchým humorem a nadhledem a nešetří historkami ze života.
kuchařky

Citlivá kuchyně

342 Kč
304 Kč
Zobrazuji 51 - 60 z 83 položek
<< < 1 .. 4 5 6 7 8 9 > >>