Nejprodávanější e-knihy - červen 2019
psychologie pro každého

Nevěra - 20%
Rozšířená a zčásti přepracovaná populárně odborná monografie našeho předního poradce pro manželství, partnerské a rodinné vztahy nabízí i tentokrát vlastní pracovní definici pojmu nevěra a přehled jejích hlavních typů.
psychologie pro každého
Ukázky

Nevěra

166 Kč
133 Kč
Netrapte se po rozvodu - 20%
Je smutnou pravdou, že rozvod v moderní době postihuje čím dál tím víc rodin. To, co bylo ještě před několika desítkami let společností vnímáno jako opovrženíhodné či přímo nemožné, je dnes čímsi běžným.
psychologie pro každého
Ukázky

Netrapte se po rozvodu

186 Kč
149 Kč
Klíč k účinnému vedení lidí - 20%
Propojení toho nejlepšího, co nabízí teorie a praxe leadershipu, obohacená o poznatky dalších disciplín a zkušenosti z praxe vedení lidí v českých podmínkách.
psychologie pro každého
Ukázky

Klíč k účinnému vedení lidí

157 Kč
126 Kč
Jak se asertivně prosadit - 20%
(1x)
Mnoho lidí vyhledává psychiatrickou nebo psychologickou pomoc i v případech, kdy by si své problémy mohli vyřešit sami. Mohli by je dokonce vyřešit dříve, než se nakupí do takového množství, že se stávají nepřehlednými.
psychologie pro každého
Ukázky

Jak se asertivně prosadit

161 Kč
129 Kč
Jak žít s neurózou - 20%
(1x)
Čtvrté rozšířené vydání úspěšné knížky, která informuje o tom, jaké jsou příčiny a příznaky neurotických poruch a jak se tyto poruchy léčí a jak neurózám předcházet.
psychologie pro každého
Ukázky

Jak žít s neurózou

95 Kč
76 Kč
Testy osobnosti 2 - 20%
Publikace známého poradenského psychologa je pokračováním jeho úspěšné knihy Testy osobnosti. Najdete v ní celou řadu testů a psychologických her, vytvořených s autorovým typickým humorem a mírnou nadsázkou.
psychologie pro každého
Ukázky

Testy osobnosti 2

149 Kč
119 Kč
Zobrazuji 61 - 70 z 66 položek
<< < 1 .. 5 6 7