Nejprodávanější Kniha nebo Omalovánka - červen 2019
humor

Z deníku ajťáka - 6%
(6x)
Humorná próza známého herce a komika vyprávějící příhody ze života jedné ajťácké party, který je plný koblih, sladkých limonád, kabelů, mejlů a snů o holkách z právního oddělení, ke kterým se naši hrdinové snaží marně přiblížit.
humor

Z deníku ajťáka

208 Kč
196 Kč
Brambory na vloupačku - 6%
(4x)

Märtha, Lumen, Motyka, Stina a Anna-Greta se v domově důchodců Diamant ukrutně nudí. Jídlo je nevalné, zacházení špatné, mají málo pohybu a vedení šetří, kde může. To by se měli lépe i ve vězení! Dostanou geniální nápad – spáchají trestný čin !!

humor
Ukázky

Brambory na vloupačku

305 Kč
287 Kč
Dalajlamova kočka a umění příst - 6%
(3x)
Než dalajlama odjede na přednáškové turné do Ameriky, uloží své milované kočce Jesce (JSK, Její Svatosti Kočce) určitý úkol: objevit pravou příčinu štěstí. Plnění úkolu zavede kočku do netušených dobrodružství!
humor

Dalajlamova kočka a umění příst

220 Kč
207 Kč
Muž jménem Ove - 8%
(21x)

Román Fredrika Backmana o starém vzteklounovi odvedle komicky ztvárňuje řadu situací, které nám jsou důvěrně známé. dokáže stvořit svůj vlastní svět, ale zároveň nám říká něco důležitého o nás i naší době.

humor
Ukázky

Muž jménem Ove

373 Kč
343 Kč
Objevy - 11%
OBJEVY. Vůbec první Magazín MF DNES vyšel v září 1993 a hned v prvním čísle byla také rubrika Objev dnes. Za vznikem rubriky stál novinář Martin Komárek, mistrovskými příspěvky ji rozvíjel Ladislav „Denis“ Verecký.
humor

Objevy

261 Kč
232 Kč
Nové povídky - 11%
(10x)
Soubor povídek Zdeňka Svěráka na nejrůznější téma s jeho typickou hravostí a humorem. Inspirací pro jejich příběhy byl život sám.
humor

Nové povídky

224 Kč
199 Kč
Doktore, teď to chce klid! - 11%
Pokud vás Patrick Taylor už okouzlil knihou Doktore, fofrem, jde o život!, vracíte se do vesničky Ballybucklebo právem domovským. Teď to tam právě pod zdánlivě klidným povrchem jenjen vře.
humor

Doktore, teď to chce klid!

242 Kč
215 Kč
Leností k úspěchu - 11%
(1x)
Neobyčejně veselá a inspirující kniha o osobním růstu, lidském potenciálu a duchovních principech života.
humor

Leností k úspěchu

206 Kč
183 Kč
Jak na prevíta. Rady pro babičky a dědečky - 11%
(1x)
Ilustrovaná knížka od autora série o prevítech (Prevítem snadno a rychle, Prevítovy první krůčky a Další prevít? Jen to ne!) je plná nečekaných i legračních námětů, jak zvládat další generaci ve vaší rodině.
humor

Jak na prevíta. Rady pro babičky a dědečky

143 Kč
127 Kč
Vejce a já - 6%
(4x)
Slavný autobiografický román popisuje se značným odlehčením život na slepičí farmě, kterou s manželem Bobem založili a zvelebili - v civilizací nedotčeném, panenském koutě severozápadní Ameriky.
humor

Vejce a já

296 Kč
278 Kč
Zobrazuji 71 - 80 z 83 položek
<< < 1 .. 6 7 8 9 > >>